To greekhandball.com δίνει live τη ροή του ντέρμπι από το ΟΑΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

To greekhandball.com δίνει live τη ροή του ντέρμπι από το ΟΑΚΑ

 


Το greekhandball.com θα σας ενημερώνει από την αίθουσα '' Κασιμάτης '' στο ΟΑΚΑ, για τη ροή του σκορ και την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Handball Premier.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι από τις 5 μ.μ. στο γήπεδο, όπου μάλιστα ξένοι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία για φιλική συνομιλία πριν από την έναρξη της προθέρμανσης.

Από την 16άδα της ΑΕΚ αποκλείσθηκαν οι Μόγια, Αλμέϊδα, Ηλιόπουλος, Καλόμοιρος, Καλαμάτας και έτσι στη διάθεση του Αλέξη Αλβανού είναι οι : Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Γιούκιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαϊδης, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Αρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτόμπι, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στην 16άδα τους : Κοτανίδη, Νιοκάς, Καραμπουρνιώτη, Παπαβασίλη, Κανδύλα, Μπάγιο, Παπαδόπουλο, Δομπρή, Βέμπερ, Πασσιά, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα, Οστρούτσκο, Γκρατζάν, Μιχαηλίδη, Μπάουερ. 

Εκτός αποστολής των Πειραιωτών, οι Λιόλιος, Παπαδημητρίου, Ρούσσος, Κουτουλογένης, Προκοπίου.

Ομορφες στιγμές, με Κανδύλα-Αραμπατζή, Νιόκας-Τσιτόμπι, Αλβανό-Βέμπερ, Μάτσκεβιτς-Γκρατζάν, αλλά και άλλους, να μιλούν εγκάρδια στο τεραίν. 

Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Γεμάτο ήδη το γήπεδο, εκτός από το τμήμα της εξέδρας για τους επίσημους, όπου συνεχίζεται η προσέλευση τους.

No comments