Το διπλό πέταξε δίκαια στο Αργος, πλήρωσε το '' μπλακ άουτ '' ο Ιωνικός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το διπλό πέταξε δίκαια στο Αργος, πλήρωσε το '' μπλακ άουτ '' ο Ιωνικός

 


Με πρωταγωνιστές Μάλλιο, Τζίμπουλα και Αντζελιτς, ο Διομήδης Αργους ξεπέρασε την αντίσταση του Ιωνικού Ν.Φ. και κέρδισε εκτός έδρας με 35-29, σε ματς με 13 δίλεπτα.

Οι '' Λύκοι '' ήταν περισσότερο έτοιμοι, καθώς άλλωστε προηγήθηκαν τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια τους με την Φίβερς.

Μέχρι το 25΄, ο Ιωνικός Ν.Φ. είχε ουσιαστική επαφή με το σκορ ( 10-12 ) αλλά ο Διομήδης πέτυχε σερί 10-1 και στο 37΄ προηγείτο πλέον με 11-22, οπότε εκεί είχε κριθεί κατά κύριο λόγο, ήδη, το ματς.

Η αντίδραση των γηπεδούχων έφερε τη διαφορά στα 5 γκολ ( 26-31 ), στο 57΄, ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα επί της ουσίας και η νίκη πήγε στον Διομήδη.

Ο προπονητής του Διομήδη, Γιώργος Ζαραβίνας σχολίασε ( πηγή : ΟΧΕ ) : ''  «Η πρεμιέρα κρύβει πάντα ιδιαιτερότητες. Σίγουρα από τη μία πλευρά είχαμε ρυθμό λόγω Ευρώπης, αλλά από την άλλη υπήρχε και κούραση. Κερδίσαμε σε μία έδρα που πέρσι η ομάδα είχε χάσει. Με αφετηρία την άμυνα μας δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι. Στο τέλος αντέδρασε ο αντίπαλος και δεν βρήκαμε λύσεις στα σχήματα άμυνας που χρησιμοποίησε. Φέτος θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, να πάρουμε βαθμούς εκεί που δεν καταφέραμε πέρσι. Ακολουθεί δύσκολο ματς με τη ΧΑΝΘ, είναι το 3ο παιχνίδι μέσα σε 7 ημέρες. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το καλύτερο εδώ και αρκετά χρόνια, όλα τα ματς είναι επικίνδυνα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ιωνικού Ν.Φ. Γιάννης Αρβανίτης είπε : «Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε διάθεση και επαφές. Τα δύο γρήγορα δίλεπτα δεν μας επηρέασαν. Στη συνέχεια η επίθεση ήταν άτολμη και κάναμε κάποια λάθη τα οποία τους έδωσαν εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε από κει που τελειώσαμε στο πρώτο μέρος, αλλά δυστυχώς την κακή επίθεση, ακολούθησε και η άμυνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μας ανάγκασε το σκορ να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να συμβεί εξαρχής, δηλαδή να τρέξουμε και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ίσως αυτό το τελευταίο κομμάτι του αγώνα να μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Παίξαμε με μία ομάδα που προερχόταν από δύο δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και είχε αγωνιστικό ρυθμό. Χάσαμε από μία ομάδα που έχουμε παρόμοιους στόχους, στην έδρα μας, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ». 

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-4, 4-5, 7-10, 10-12, 11-16 (ημίχρονο), 11-19, 12-23, 16-25, 18-28, 24-30, 29-35.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.(Αρβανίτης): Κουκουλάς 4, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης 1, Βασιλείου 4, Χαντέλης, Μπούτος 2, Μελετάκος 2, Δεληχρήστος 8, Τοκατζόγλου 2, Μαντζόπουλος, Ελοζεούα 2, Χελιώτης 1, Μπαλτατζής 2.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Ζαραβίνας): Κωστούλας, Τσάκαλος, Τζίμπουλας 8, Τσιγαρίδας 4, Γ. Μούγιτς 1, Μάλλιος 8, Τερλέτσκι, Κουτρουμπής, Ασβεστάς 5, Καϊμακάμης 1, Μπετζιλαλί, Μάνθος 3, Μπεκιάρης, Άντζελιτς 1, Ζίβκοβιτς 1, Τ. Μούγιτς 3.

Διαιτητές: Μερτινιάν- Ζήσης, Κόκκινη: 35:43 Τσάκαλος (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 5-8, Πέναλτι: 0/0-4/4


No comments