'' Εξτρα δύναμη μας δίνει ο κόσμος μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Εξτρα δύναμη μας δίνει ο κόσμος μας ! ''

 


Πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στην Handball Premier θα αποφασισθεί η 16άδα της ΑΕΚ καθώς όλοι οι παίκτες της είναι στην αποστολή για το ματς της  Δευτέρας (19/09, 19:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν ότι θα έχουν γεμάτο γήπεδο ενώ ο Πάτρικ Λέμος δήλωσε στο aek.gr: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι σκληρό, αλλά είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι, έχοντας κάνει καλή προετοιμασία. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Μόνο η νίκη μας ενδιαφέρει. Θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας, που με το πάθος και τη φωνή του, μας δίνει πάντα έξτρα δύναμη».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός σχολίασε : «Ξεκινάμε αύριο τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με ένα ντέρμπι. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε, καθώς έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό από καινούργιους παίκτες… Από πλευράς μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έτσι ώστε να πιάσουμε την απόδοση που επιθυμούμε. Σε αυτό αναμφίβολα θα μας βοηθήσει και ο κόσμος της ΑΕΚ που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας!».

Στην προϊστορία, σε 22 ματς πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έχει 8 νίκες, ο Ολυμπιακός 10 και 4 παιχνίδια τέλειωσαν ισόπαλα.


No comments