Με Μόγια και Αλμέϊδα η ΑΕΚ απέναντι στην απειλητική Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Μόγια και Αλμέϊδα η ΑΕΚ απέναντι στην απειλητική Πυλαία

 

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου της Κοζάνης, συναντάται ξανά μετά από 4 μήνες, με την Κυπελλούχο Πυλαία να υποδέχεται τη φιναλίστ ΑΕΚ το Σάββατο 24/9 στις 16.00

Η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ η Πυλαία μετρά 3 νίκες στα 4 επίσημα παιχνίδια που έχει ήδη δώσει.

Η Πυλαία δεν θα έχει στην αποστολή της τους Σεϊρεκίδη και Στογιάνοβιτς ενώ αναμένεται να παίξει και πάλι, αν δεν είναι απολύτως έτοιμος, ο Μέτσης.

Στην 17μελή αποστολή της ΑΕΚ, σε σχέση με το ματς με τους '' ερυθρόλευκους '' θα είναι ο Μόγια αντί του Κοτσιώνη και ο Αλμέϊδα αντί του Ρογκούλσκι ενώ μπήκε και ο Ηλιόπουλος και θα αποκλεισθεί ένας πριν από το παιχνίδι.

Από την Πυλαία, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Ανανιάδης είπε στο greekhandball.com : ''  Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ισχυρή και εφέτος. Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους ότι και εφέτος είμαστε μία αξιόμαχη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε κοντά στο σκορ, ώστε να διεκδικήσουμε να κάνουμε την ζημιά στην αντίπαλο μας. Εχουμε την επιθυμία φυσικά να δούμε που είμαστε, σε ποιό επίπεδο. Με τον Ολυμπιακό μείναμε σε επαφή στο σκορ για 46-47 λεπτά και θέλουμε να μεγαλώσουμε τη διάρκεια και να μικρύνουμε τα νεκρά διαστήματα μας ''. 

Ο προπονητής της Ενωσης Αλέξης Αλβανός σχολίασε στο greekhandball.com : '' Θα πρέπει να το δούμε, λόγω και της προϊστορίας, σαν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μία μαχητική ομάδα την οποία σεβόμαστε και που ξέρουμε άλλωστε ότι δεν τα παρατά ποτέ. Με σοβαρότητα οφείλουμε να δούμε και αυτό το ματς και τα επόμενα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα πρέπει φυσικά να το αποδείξουμε στο γήπεδο ''.

Και ο εξτρέμ της ΑΕΚ Χρήστος Κεδέρης :  '' Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε στις δύο πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίσουμε τις δύο ομάδες που μας πλήγωσαν αθλητικά την περσινή περίοδο. Ωστόσο είναι μια νέα χρονιά και έχουμε αφήσει πίσω μας ότι κακό έγινε πέρσι. Λίγα λόγια χρειάζονται και δουλειά. Αφήνουμε πίσω την πρεμιέρα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στη συνέχεια, να φθάσουμε στη νίκη έστω και αν όλοι γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν κρίνεται από τώρα ''. 



 


 


No comments