'' Για εσένα Ιωσήφ...'', η αφιέρωση του συγκλονιστικού MVP Παναγιώτου..... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Για εσένα Ιωσήφ...'', η αφιέρωση του συγκλονιστικού MVP Παναγιώτου.....

 


Τρίτος στην Οδοντιατρική Αθηνών, MVP και καλύτερος πλέϊ μέϊκερ στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων Β΄  Κατηγορίας ο Δημήτρης Παναγιώτου.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον χαρισματικό και πειθαρχημένο 18χρονο ( στη φωτο μαζί με τον καλύτερο πίβοτ στη διοργάνωση στο Ισραήλ Κώστα Κουτουλογένη και τον εκ των κορυφαίων διοικητικών στελεχών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γιώργο Μπεμπέτσο, που εδώ και 14 χρόνια προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην EHF  ) ;

Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Παναγιώτου, ο οποίος είπε στο greekhandball.com :   

''  Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στο Ισραήλ, ως Εθνική ομάδα, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς λόγω Πανελληνίων καταφέραμε και λειτουργήσαμε ως ομάδα και πετύχαμε έναν από τους στόχους που είχαμε θέσει, να είμαστε στα μετάλλια. Παρά την ατυχία που είχα να κάνω 9 ράμματα στο κεφάλι, με την βοήθεια του γιατρού της ομάδας κατάφερα να παίξω και να βοηθήσω την Εθνική μας να φθάσει στην 3η θέση. Σε ατομικό επίπεδο είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή  να διακριθώ φορώντας το εθνόσημο και να αναδειχθώ ως πολυτιμότερος παίκτης στη διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Τσαβδαρίδη, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα φθάσει έως εδώ. Τέλος, τις επιτυχίες στο Ισραήλ τις αφιερώνω στον φίλο μου Ιωσήφ, ότι έκανα ήταν για εκείνον και την οικογένεια του ( Σ.Σ. πρόκειται για τον συμπαίκτη του Δημήτρη στον Δούκα, τον Ιωσήφ Αντωνιάδη, που έχασε πρόσφατα την μητέρα του ) ''.

Τα περιθώρια, πάντως, για ξεκούραση είναι μικρά για τον Παναγιώτου.

Θα πάει για μερικές ημέρες στην Ανδρο, ώστε να γυρίσει για να ενταχθεί στην προετοιμασία του Δούκα για τη νέα σεζόν... 


No comments