Με ( ενισχυμένη ) πετυχημένη συνταγή η Αξιούπολη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με ( ενισχυμένη ) πετυχημένη συνταγή η Αξιούπολη !


Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με το προπονητικό τιμ του για τη σεζόν 2022-2023. 

Ο προπονητής Ρήγας Παπαρήγας παραμένει επικεφαλής του ανδρικού κι εφηβικού τμήματος καθώς και των παμπαίδων  β '  έχοντας και την προπονητική ευθύνη συνολικά των Ακαδημιών του συλλόγου ενώ ο προπονητής Αντώνης Καρυπίδης θα συνεχίσει στον ρόλο του αναλυτή και βοηθού προπονητή στα συγκεκριμένα τμήματα ενώ αναλαμβάνει και ρόλο τεχνικού συμβούλου στο τμήμα των Παίδων . 

Ο προπονητής Μάρκο Γιάνσιτς εκτός από το ξεχωριστό τμήμα εκγύμνασης όλων των τερματοφυλάκων θα αναλάβει κι επικεφαλής προπονητής του τμήματος Παίδων . 

Η Στέλλα Σμυρνάκου (τελειόφοιτη ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Χειροσφαίρισης ) θα αναλάβει την επίβλεψη εκγύμνασης των ανδρών κι εφήβων ενώ θα είναι επικεφαλής των τμημάτων σούπερ μινι-μινι-παμπαίδων α' - κοριτσιών.  

Σε δηλώσεις του ο προπονητής Ρήγας Παπαρήγας επεσήμανε  : " Εκ μέρους όλου του προπονητικού τιμ θα ήθελα να αναφέρω  πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας  όπως και για την απαραίτητη ενίσχυσή του . Συνεχίζουμε το πλάνο των προηγούμενων ετών δίνοντας βάση στην εξέλιξη όλων των νεαρών μας  δημιουργώντας μια αξιόπιστη βάση γηγενών αθλητών . Η περσινή χρονιά ήταν η δυσκολότερη των τελευταίων ετών κι όμως η ομάδα παρά τον χαμηλό μ.ο.(19 ετών) ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά κι ως εφηβικό τμήμα αλλά κι ως ανδρικό . Πατώντας λοιπόν στην περσινή αγωνιστική εμπειρία  ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη πορεία φέτος στο ιδιαιτέρως  δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 . Σε  ό,τι αφορά το κομμάτι των Ακαδημιών  στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξή τους καθώς και η συμμετοχή στα πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών της ΕΣΧΘ . Είμαστε σίγουροι πως με σύμμαχο την συνεχή δουλειά και προσπάθεια όλων μας  θα έχουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά μακριά από αρρώστιες και τραυματισμούς . "


No comments