Σπουδαίο Διεθνές Τουρνουά τιμής για τον Ανδρέα Παπασταμάτη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαίο Διεθνές Τουρνουά τιμής για τον Ανδρέα Παπασταμάτη !


Το χάντμπολ της  ΑΕΚ δεν ξεχνά, δεν θα μπορούσε άλλωστε λόγω αρχών και αξιών που πρεσβεύει, να ξεχάσει τον πιο πιστό φίλο του, τον άνθρωπο που ενστάλαξε την αγάπη για την Ενωση και έδωσε την έμπνευση για την ενασχόληση με τα διοικητικά της, στο όνομα της προσφοράς στην  κιτρινόμαυρη ιδέα, τόσο στον Σταμάτη Παπασταμάτη όσο και στη νεότερη γενιά, τον  Ανδρέα και τον Νίκο Παπασταμάτη.

Από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, η ΑΕΚ διοργανώνει το 3ο Διεθνές Τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '' στη μνήμη ενός ωραίου και ευγενούς άνθρωπου αλλά και μεγάλου Ενωσίτη, του πατέρα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη.

Λόγω εργασιών στο συγκρότημα του ΟΑΚΑ για την ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις, το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί, με οργάνωση της ΑΕΚ και συνδιοργανωτή τον δήμο Βριλησσίων στο κλειστό Βριλησσίων. Πολύτιμη αναμφίβολα και η αρωγή του συλλόγου των Βριλησσίων, που διευκόλυνε με τρόπο ουσιαστικό.

Θα αγωνισθούν 6 ομάδες. Η ΑΕΚ φρόντισε για τη συμμετοχή της κυπριακής Ανόρθωσης και της ισραηλινής Ραμάτ Ασρόν.

Μαζί τους θα είναι ακόμα τα Βριλήσσια, ο Ιωνικός Ν.Φ., ο  Διομήδης Αργους.

Οι 6 ομάδες θα παίξουν σε 2 Ομίλους σε ένα Τουρνουά που προμηνύεται σπουδαίο αγωνιστικά, αλλά, πρωτίστως  δίνει το σημάδι της τιμής σε έναν υπέροχο και αξιοπρεπή άνθρωπο, που θα καμαρώνει από εκεί ψηλά τον γιό του, την κόρη του, τους εγγονούς και τις εγγονές του, μαζί με την Αεκάρα του...  

No comments