Με τον ίδιο βασικό κορμό άρχισε ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τον ίδιο βασικό κορμό άρχισε ο Δούκας

 


Ξεκίνημα και για τον Δούκα, που με τον προπονητή του Γιώργο Χαλκίδη ( και συνεργάτη τον Στάθη Ζαμπούνη ) μπήκε στη διαδικασία της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο Γ. Χαλκίδης δήλωσε μάλιστα :  «Ξεκινάμε με αισιοδοξία για να χτίσουμε την ομάδα μας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022-2023. Τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά, όμως ο βασικός κορμός των παικτών δεν έχει αλλάξει και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Έχουμε πολλή θέληση και όρεξη για δουλειά. Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας θα είναι απαιτητικές αλλά μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για να αποκτήσουμε ομοιογένεια στην ομάδα μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και δίψα για διάκριση».

Από την πλευρά του ο μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρης Χατσατουριάν, τόνισε :

«Εύχομαι σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα καθώς οι σύλλογοι έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά. 

Εμείς από την πλευρά μας, δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε σταθερός, έγιναν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ουσίας που μας δυναμώνουν και μας δίνουν μια επιπλέον αγωνιστική ποιότητα και παράλληλα προωθήθηκαν νεαροί ταλαντούχοι που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας.

Η φιλοσοφία του Δούκα παραμένει πάντα σταθερή και υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Γιώργου Χαλκίδη και του συνεργάτη του Στάθη Ζαμπούνη, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους».


No comments