'' Δούκες '' επί ποδός... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Δούκες '' επί ποδός...

 


Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της θα περάσει το επόμενο διάστημα η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που έχει ήδη ολοκληρώσει το πρώτο δεκαήμερο των προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Καθημερινά οι προπονήσεις είναι διπλές και περιλαμβάνουν τόσο φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση όσο και ασκήσεις τεχνικοτακτικής.

Άπαντες πλέον είναι παρόντες και ήδη έχουν προγραμματιστεί και τα φιλικά προετοιμασίας που θα βοηθήσουν την ομάδα να «δέσει» αγωνιστικά και το προπονητικό team να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Handball Premier που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Ο ΑΣΕ Δούκα θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και άλλες δύο με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Παράλληλα, πιθανό να γίνει φιλικό και με τα Βριλήσσια ενώ ο Γιωργος Χαλκίδης είναι σε ανοικτή γραμμή με την Κύπρο και συγκεκριμένα με τον Παρνασσό Στροβόλου και σε περίπτωση που η ομάδα ταξιδέψει στην Αθήνα θα δώσουν μεταξύ τους ένα φιλικό παιχνίδι.

No comments