Τα αηδόνια ξανάσμιξαν... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα αηδόνια ξανάσμιξαν...

 


Γιώργος Ζαραβίνας, Mάγκνους Αντερσεν,  Χάρης Μάλλιος και Γκεόργκι Τουρκία βρέθηκαν και πάλι μαζί, στη Νέα Κίο, 16 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006 με τον Πανελλήνιο, μετά την πρόσκληση του Αντερσεν από τον Ζαραβίνα σε προπόνηση του Διομήδη.

Μάλιστα, ο Αντερσεν είχε ουσιαστική συμμετοχή στην προπόνηση,καθώς οργάνωσε μια σειρά ασκήσεων και τεχνικών κινήσεων επιβλέποντας την εκτέλεση τους μαζί με τον καλό του φίλο Γιώργο Ζαραβίνα, με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στο παρκέ μετά από 16 χρόνια.

Ο Αντερσεν είναι επικεφαλής προπονητής επίλεκτων αθλητών χάντμπολ στο αθλητικό σχολείο στο Ντράμμεν της Νορβηγίας, ένα από τα πιο φημισμένα σχολεία, που αποτελεί πόλο έλξης νεαρών αθλητών από όλη τη χώρα.

Συμφωνήθηκε η συμμετοχή επίλεκτων ομάδων από τη Νορβηγία στο προσεχές Danaon Cup ενώ ο ίδιος είπε στον ιστότοπο του Διομήδη : 

'' Με το τέλος της καριέρας μου απέκτησα μάστερ στη Φιλοσοφία και εργάζομαι για έναν εκδοτικό οίκο. Φυσικά δεν μπορούσα να μείνω μακριά από το χάντμπολ! Έχω διατελέσει προπονητής και αθλητικός διευθυντής σε ομάδες εδώ στη Νορβηγία τα τελευταία δέκα χρόνια. Τώρα βρίσκομαι στην αθλητική ακαδημία της Ντράμμεν, όπου εργάζομαι στο να αναπτύσσω νεαρούς παίκτες με ιδιαίτερη έμφαση στις ατομικές δεξιότητες (σωματικές, τεχνικές, πνευματικές). Με το Γιώργο ( Ζαραβίνα ) ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις πάνω σε θέματα προπόνησης και τακτικών και αποφασίσαμε να έχουμε μια πιο στενή συνεργασία στο μέλλον ''.

  · 

No comments