'' Πρώτη '' για την φιλόδοξη ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πρώτη '' για την φιλόδοξη ΑΕΚ !

 


Στην αίθουσα ''Γ. Κασιμάτης'' του ΟΑΚΑ ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (22/08) η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας  της ΑΕΚ,  που θα αγωνιστεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι «κιτρινόμαυρες» πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ανταλή, έχοντας μπροστά τους περισσότερο από ένα μήνα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ το «παρών» έδωσαν και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου».

Μετά το πρώτο στάδιο των προπονήσεων θα ακολουθήσουν τα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παρούσα στην '' πρώτη '' και η νεοαποκτηθείσα Λαμπρίνα Τσάκαλου ( φωτο ), έστω και αν δεν μπορεί ακόμα να ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης ώστε να αντιμετωπίσει τραυματισμό της ενώ επίσης χαμογελαστές ήταν και οι επίσης νεοαποκτηθείσες Μπουλάτοβιτς, Καραγιάννη, Παναγιωτίδου, Φράγκα,  Μανδά, Ραντούλοβιτς, Μάγκου ( οι 7 κοπέλες στην ομαδική φωτο ) όπως και οι αθλήτριες που συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν στην ΑΕΚ.

Παρούσες ήταν επίσης, από το ρόστερ της ομάδας στην περίοδο 2021-2022, οι Ψαριώτη, Πατρώνη, Τσικνή, Ζ.Λυτριβή, Μ.Μπρεάνου, Χ.Μπρεάνου , Μαμανδιώτη,  Παπουτσιδάκη, Κίτσιου, Μ.Μπανασή ενώ απουσίαζαν με άδεια οι Παύλου, Παπαϊωάννου, Α,Μετάϊ, Κουτρουμάνου.

Συνολικά η ΑΕΚ μπήκε στη σεζόν με 22 αθλήτριες στο δυναμικό της.




No comments