Μαντάλινιτς στο greekhandball.com : '' Ερχομαι για να πάρουμε τίτλους ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαντάλινιτς στο greekhandball.com : '' Ερχομαι για να πάρουμε τίτλους ! ''

 


Ο Στίπε Μαντάλινιτς μίλησε στο greekhandball.com για τον ερχομό του στην ΑΕΚ και ήταν πράγματι εξαιρετικά θερμός για τη συνεργασία του με την Ενωση :
'' Υπέγραψα για ένα θαυμάσιο σύλλογο που είναι οργανωμένος και έχει αποδείξει στην Ευρώπη ότι είναι αξιοσέβαστος. Επαιξα εναντίον τους στην προηγούμενη σεζόν και γνωρίζω τι σύλλογος είναι. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην ΑΕΚ, που έχει παράδοση και φανταστικούς φιλάθλους οι οποίοι ζούν για το παιχνίδι. Αυτή η αγάπη των φιλάθλων είναι παραπάνω από κίνητρο για εμένα. Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Οι φιλοδοξίες μου είναι να διεκδικήσω τα πάντα. Θέλω να ενταχθώ καλά στο σύστημα της ομάδας και όλοι να αναπνέουμε σαν ένας ''.
Δεν κρύβει την ευαρέσκεια του ο Στίπε για αυτή τη μεταγραφή του : 
'' Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αθήνα και πιστεύω ότι θα προσαρμοσθώ εύκολα, καθώς, είμαι θετικός άνθρωπος και επίμονος σε ότι κάνω. Θα με γνωρίσετε καλύτερα όταν έλθω, αλλά, σας λέω την αλήθεια, να είστε βέβαιοι....Ασφαλώς, θα γίνει μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα και αυτό μου αρέσει πολύ. Το επίπεδο του χάντμπολ στην Ελλάδα είναι καλό, ωστόσο, εγώ θέλω να πάρω τίτλους και αυτούς θα κυνηγήσω με την ΑΕΚ. Φιλοδοξώ να προοδεύσω μαζί με την ομάδα, κυνηγώντας καινούριους στόχους, μέσα σε μία καλή ατμόσφαιρα. Δεν μου αρέσει να είμαι μέτριος. Θέλω πάντα να είμαι πετυχημένος. Εχω πίστη στην ομάδα και στην προοπτική της. Εχουμε χρόνο ώστε να ετοιμασθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, να πάρουμε τίτλους. Ο χρόνος θα πεί τα πάντα, αλλά, είμαι αισιόδοξος ! ''.
Για τον Μαντάλινιτς η προηγούμενη έλευση του στην Αθήνα ήταν ως τουρίστας.
Την Ελλάδα δεν θα την ξεχάσει ποτέ, πάντως...
Αλλωστε, θα του θυμίζει το γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη....

No comments