Τα παιδιά στο επίκεντρο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα παιδιά στο επίκεντρο !

 


Αντί να ...σκοτώνεστε μεταξύ σας για το Final 6 Κορασίδων ( Σ.Σ. πότε θα ξημερώσει η ευλογημένη μέρα που θα καταργηθούν οι μοριοδοτήσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ.... ), να βρίζετε διαιτητές, παράγοντες, δημοσιογράφους ( τελευταία γίναμε και...ανήθικοι από ανώνυμους και ψεύτικα προφίλ, αλλά, διάλογο με φαντάσματα ανοίγουν μόνο ψυχοπαθείς ή χαζοί...) και τα παιδιά των άλλων ομάδων,  δε φροντίζετε ώστε ο υπεύθυνος κάθε ομάδας να μας στείλει στο greekhandball.com δηλώσεις και φωτογραφίες ( Σ.Σ. εάν είναι μη αγωνιστικές, θα έχετε πάρει τη συγκατάθεση των γονιών για τα ανήλικα, ειδικά επειδή είναι κοριτσάκια γιατί οι καιροί είναι πονηροί αλλά και κουτοπόνηροι... ) από παιδιά και προπονητές-προπονήτριες ;

Ο έφορος της Νέας Ιωνίας μας βοηθά με τις φωτογραφίες από τα παιχνίδια, οι οποίες είναι τραβηγμένες με τη ματιά του γονιού ( μακρινές και ουδέτερες ), αλλά, δεν αρκεί.

Εμείς εδώ είμαστε και όσο αντέχουμε, ότι μπορούμε θα βάζουμε ( ειδικά ) για τα παιδάκια.

1 comment

anonymos said...

Δεν φταίνε μόνο τα "μόρια " για τις αθλιότητες που κατά καιρούς έχουμε δεί στα αναπτυξιάκα πρωταθλήματα . ΟΎΤΕ ΚΑΝ Η ΊΔΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ τα πιστεύει , πως αλλιώς μπορώ να ερμηνεύσω την διεξαγωγή τελικής φασης με 6 ομάδες και χωρίς την δυνατότητα να παίξουν όλες με όλους .