Στο Μαύροβο η Εθνική Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Μαύροβο η Εθνική Εφήβων

 


Στο Μαύροβο της Βόρειας Μακεδονίας βρίσκεται από την Τετάρτη η Εθνική εφήβων (Κ18), καθώς σήμερα (28/7) και την Παρασκευή (29/7), θα δόσει φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της γειτονικής χώρας.

Οι αναμετρήσεις γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα β' κατηγορίας, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Η τελική επιλογή της δεκαεξάδας για το Eυρωπαϊκό θα γίνει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Πηλαλίδη, μεταξύ των εξής 19 αθλητών : Μπούτκαρη, Δάιου (Αερωπός), Βαρδαξόπουλου, Καλύβα (ΑΕΚ), Κουβράκη, Μαρκατάτου (Φοίβος), Κουρούπη (Αλέξανδρος Αξιούπολης), Παναγιώτου, Χαριτωνίδη, Χατσατουριάν, Κολεζάκη, Μπατή, Βασιλείου (ΑΣΕ Δούκα), Τσορτέκη, Κουτουλογένη, Προκοπίου (Ολυμπιακός), Καβάζη (Δράμα '86), Σιαράβα (ΑΟ Ιωαννίνων) και Μαρίνου (ΠΑΟΚ).

Μετά τους αγώνες στο Μαύροβο η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Στο Eυρωπαϊκό, η Εθνική Εφήβων κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία και Ολλανδία, με την πρόκριση στα ημιτελικά να παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες. Στον άλλο όμιλο βρίσκονται οι Ισραήλ, Λιθουανία, Γεωργία και Βουλγαρία.


No comments