Οριστικό : Στην Α1 Γυναικών ο Φίλιππος Βέροιας, Σαράφης στην ανδρική ομάδα και επικεφαλής-συντονιστής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οριστικό : Στην Α1 Γυναικών ο Φίλιππος Βέροιας, Σαράφης στην ανδρική ομάδα και επικεφαλής-συντονιστής

 



To greekhandball.com   επιβεβαιώνεται και για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του για τη συγχώνευση της Βέροιας 2017 και του Φίλιππου Βέροιας, από όπου προκύπτει η ύπαρξη μίας ομάδας, που ως Φίλιππος Βέροιας θα αγωνισθεί στη νέα σεζόν στην Α1 Εθνική Γυναικών. 

Μέσα στην ημέρα είναι πιθανό ότι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, ωστόσο, σήμερα ξεπεράσθηκαν και τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα.

Δημιουργείται, μάλιστα, ενιαία Επιτροπή Χάντμπολ στον Φίλιππο Βέροιας, τόσο για τους Ανδρες όσο και για τις Γυναίκες, με συντονιστή τον Γιώργο Φύκατα που δεν εγκαταλείπει την ομάδα για την οποία κοινά αναγνωρίζεται ότι διέθεσε πάρα πολλά κατά την τελευταία εικοσαετία.

Στην Επιτροπή θα μετέχουν μετά βεβαιότητας οι Θωμάς Σταμάτης, Αντώνης Τσαχαλίδης, Γρηγόρης Παπαϊωάννου, Γιάννης Δημητρίου.

Επικεφαλής προπονητής στο ενιαίο σχήμα Ανδρών και Γυναικών στον Φίλιππο θα είναι ο Κύρος Σαράφης που θα κάθεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα τα ονόματα των επιμέρους συνεργατών του.  

No comments