Στην Α1 Γυναικών ο Φίλιππος Βέροιας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α1 Γυναικών ο Φίλιππος Βέροιας !


Εντυπωσιακή εξέλιξη και θεαματική ανατροπή σκηνικού για την υπόθεση της συγχώνευσης Φίλιππου Βέροιας και Βέροιας 2017, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com  !

Οπως μαθαίνουμε, χάρη στις επίμονες προσπάθειες και τον προσωπικό αγώνα του Προέδρου του Φίλιππου Γιώργου Φύκατα και το πνεύμα συνεργασίας των ηγετικών στελεχών της Βέροιας 2017, επήλθε πλήρης συμφωνία για τη συγχώνευση των δύο ομάδων και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε να ολοκληρωθούν και οι τυπικές διαδικασίες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Ιουλίου.

Στην Α1 Εθνική Γυναικών θα παίζει στη νέα σεζόν ο Φίλιππος Βέροιας, που θα διοικείται τόσο από άτομα που ήταν κοντά του έως τώρα όσο και από πρόσωπα τα οποία υπηρετούσαν την Βέροια 2017.

Η τύχη της Βέροιας 2017, προς το παρόν, είναι άδηλη, καθώς, μένει να πληροφορηθούμε εάν θα διατηρηθεί με όποια μορφή το όνομα της ή αν θα '' σβήσει '' με την συγχώνευση, για την οποία σημειώνεται ότι δεν ήταν ομόθυμη η στάση όλων όσοι ασχολούντο με την Βέροια 2017.   

 


No comments