Oι δηλώσεις του Προέδρου της IHF για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, στο Ηράκλειο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Oι δηλώσεις του Προέδρου της IHF για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, στο Ηράκλειο

Η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ (IHF) δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball (δείτε εδώ), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δηλώσεις του Προέδρου της, Χασάν Μουσταφά.


Ακολουθεί μεταφρασμένο απόσπασμα του αφιερώματος της IHF: 


''Σε μόλις επτά ημέρες, το νησί της Κρήτης στην Ελλάδα θα υποδεχθεί 32 από τις καλύτερες ομάδες Beach Handball Νέων - Νεανίδων (U18) στον κόσμο.

Έξι ημέρες δράσης στην ελληνική άμμο από τις 14 έως τις 19 Ιουνίου, μετά από τις οποίες θα στεφθούν οι δεύτεροι παγκόσμιοι πρωταθλητές νέων, μετά την πρώτη διοργάνωση το 2017, στον Μαυρίκιο.

«Εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ, με μεγάλη χαρά καλωσορίζω την οικογένεια του beach handball και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο στη δεύτερη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών (U18)», δήλωσε ο Πρόεδρος της IHF, Δρ Χασάν Μουσταφά πριν την έναρξη.

Σχολίασε ακόμα: «Θα ήθελα να ξεκινήσω μεταφέροντας τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στην Οργανωτική Επιτροπή, τον Δήμαρχο της πόλης που φιλοξενεί, τους εθελοντές, τους φιλάθλους και τους χορηγούς. Το ''Ελλάδα 2022'' δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το πάθος σας.

Το 2021, τα πρωταθλήματα έπρεπε να γίνουν στην Πορτογαλία, αλλά, δυστυχώς, η πανδημία COVID-19 υποχρέωσε σε αναβολή. Ανυπομονούμε όλο και περισσότερο να δούμε ξανά θεαματικούς αγώνες μετά την πενταετή αναμονή και είμαι βέβαιος ότι η Ελλάδα θα είναι πρόθυμη να δείξει όχι μόνο τις αθλητικές αλλά και τις οργανωτικές της ικανότητες, για να δημιουργήσει ένα αξέχαστο γεγονός.

Ανυπομονούμε για μια υπέροχη εκδήλωση στο πνεύμα του ευγενούς παιχνιδιού και του καθαρού αθλητισμού. Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες, τις ομάδες και τους προπονητές καλή επιτυχία. Είθε να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

No comments