Στον Δούκα ο Τσακουρίδης - Επιβεβαίωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Δούκα ο Τσακουρίδης - Επιβεβαίωση του greekhandball.com

Τον 24χρονο πλέι μέικερ, Χριστόφορο Τσακουρίδη, απέκτησε ο Δούκας, όπως γνωστοποίησε η ομάδα. Το greekhandball.com είχε γράψει στις 13/05 για το ενδιαφέρον των Κυανόλευκων για τον αθλητή (δείτε εδώ) και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε. 

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Δούκα. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, μιας και γυρίζω από σπουδές στο εξωτερικό και χρειάζομαι μια ομάδα που να χτίζει κάτι, να δουλεύει ποιοτικά και να στοχεύει ψηλά. Έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ που θέλει να ακολουθήσει ο Δούκας, στον προπονητή, τα παιδιά αλλά και τους υπόλοιπους παράγοντες που συμβάλλουν για το καλό της ομάδας. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή τα καλύτερα έπονται».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Δούκα, ased.gr, επιπλέον: «Ο Χριστόφορος Τσακουρίδης ανδρώθηκε αγωνιστικά στην ομάδα του Πανελληνίου με τον οποίο και κατέκτησε το Πανελλήνιο Εφηβικό πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 για να βρεθεί ένα χρόνο αργότερα στην Κύπρο όπου και συνδύασε τις σπουδές του με το χάντμπολ. Για τρεις σεζόν αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (2018-2021) ενώ τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε (2021-2022) έπαιξε στην Ανόρθωση Κύπρου».

No comments