Γωγώ, Αγνή και Γεύση παραμένουν στο Πανόραμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γωγώ, Αγνή και Γεύση παραμένουν στο Πανόραμα



Γωγώ Κουλούρη,  Αγνή ( η αρχηγός ) και Γεύση Παπαδοπούλου συμφώνησαν να παραμείνουν στο Πανόραμα και μάλιστα εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κουλούρη : '' Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζομαι για την ομάδα του Πανοράματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να είναι μια χρονιά όπου θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας ''.

Α.Παπαδοπούλου : '' Αρχικά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Πανοράματος για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εγώ από πλευράς μου, μόνο χαρούμενη μπορώ να αισθάνομαι που παραμένω ακόμα μια χρονιά στην ομάδα που ξεκίνησα. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στα μέγιστα για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας και ευελπιστώ σε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς ''.

 Γ. Παπαδοπούλου : '' Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για ακόμη μια χρονιά με τα χρώματα του Πανοράματος και θα βοηθήσω και εγώ στην εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς ''. 

No comments