Σε τροχιά πρωταθλητισμού η Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε τροχιά πρωταθλητισμού η Πυλαία


Η Πυλαία πήρε την καλύτερη θέση στην ιστορία της στην Α1 Εθνική Γυναικών, καθώς τερμάτισε τρίτη στην τελική κατάταξη και υπάρχει η διάθεση όπως και η φιλοδοξία ώστε να διατηρηθεί ψηλά.

Ο Γιώργος Βακάλης πέτυχε στο έργο του και συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Πυλαίας ενώ συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και οι περισσότερες από τις αθλήτριες της, με χαρακτηριστικές τις συμφωνίες ανανέωσης που έχουν ήδη γίνει με Κωστοπούλου, Ζηνωνίδου, Κερλίδη, Θεοδοσοπούλου, Τροχίδου, Κ.Κουκμίση.

Αυτά τα 24ωρα θα κριθεί και τι θα συμβεί με τις Καπρινιώτη, Τσιγαρίδα, Μ.Κουκμίση οι οποίες έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο προπονητής της Πυλαίας Γ.Βακάλης '' υπάρχει ικανοποίηση καθώς μετά την πανδημία, σχεδόν όλες οι αθλήτριες της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν καλά σε μία μεταβατική περίοδο και αυτό είναι σημαντικό για εμάς ''.

Είναι σαφές ότι η Πυλαία θέλει να ενισχυθεί ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλητισμού, ενδιαφέρεται για τη μεταγραφική ενίσχυση της ( πιθανότατα με 3-4 αθλήτριες ) και δεν αποκλείεται να  προχωρήσει σε προσθήκη ( και ) ξένης αθλήτριας.

No comments