Επέστρεψε ο Αρσιτς στην ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέστρεψε ο Αρσιτς στην ΑΕΚ !

 


Ο πολύπειρος και πάντα ετοιμοπόλεμος ΓΙΓΑΝΤΑΣ σε ήθος Ιγκόρ Αρσιτς, γυρνά στην Ενωση προκειμένου να την ενισχύσει στη σεζόν 2022-2023.

Ο 33χρονος Σέρβος τερματοφύλακας έπαιξε στην πατρίδα του με τις Νάπρεντακ και Ραντνίσκι, όπως και στις Πέλιστερ και Ραμπότνικ από τα Σκόπια ενώ  το 2017 ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Διομήδη Άργους,  τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και  ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος (2019-20), μετρώντας συνολικά 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 

Μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ και ακολούθησε η μετακίνηση του στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Ασχοντ η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο Ίγκορ Άρσιτς δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, οι στόχοι ειναι πάντα ίδιοι και πιστεύω ότι με την εμπειρία μου από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορώ να συμβάλλω στην επίτευξη τους. Το πρωτάθλημα γίνεται πιο δυνατό χρόνο με το χρόνο και πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά, πάμε για μία δυνατή σεζόν και πάμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

No comments