Σε λειτουργία το σάιτ για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε λειτουργία το σάιτ για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball

Σε λειτουργία τέθηκε η ιστοσελίδα για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Πρόκειται για ένα πλήρες σάιτ, το οποίο διαθέτει (ορισμένα πεδία θα ανανεώνονται έως την έναρξη των διοργανώσεων) όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενόψει των Παγκοσμίων. 

Για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα πατήστε εδώ.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


''To επίσημο website των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Εφήβων- Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών Beach Handball 2022

Ένα πλήρως ενημερωμένο website για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Εφήβων- Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών 2022 (14-26 Ιουνίου, Ηράκλειο) βρίσκεται ήδη στον... αέρα.

Το website σε ελληνική και αγγλική μορφή, έχει πολλές ενότητες (Διοργανώσεις, Εγκατάσταση, Media, Ηράκλειο, Εθελοντές) με ενδιαφέρουσα θεματολογία, όπως η παρουσίαση του "Ηρακλείου" μέσα από τον πολιτισμό, τις μεγάλες προσωπικότητες της Κρήτης, τη μυθολογία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τα μοναδικά Κρητικά προϊόντα. Στην ενότητα "Media" υπάρχουν τα νέα, οι χαιρετισμοί των επισήμων, ενημέρωση για τις διαπιστεύσεις, φωτογραφικό άλμπουμ και βίντεο, στην ενότητα "Εθελοντισμός", η αίτηση, καθώς και οι παροχές για τους εθελοντές και φυσικά στις "Διοργανώσεις" μπορεί κάποιος να βρεί το πρόγραμμα, τους ομίλους και τα αποτελέσματα. 

Καλή περιπλάνηση...

https://www.beachhandballheraklion22.gr/portal/el/ ''.

No comments