Επέτειος με άνοδο στην Α2 για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέτειος με άνοδο στην Α2 για τον Ολυμπιακό ΚερατσινίουΓια δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός Κερατσινίου θα αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών. Στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου, στις 18 Ιουνίου, μάλιστα, το σωματείο θα γιορτάσει τόσο την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία, όσο και τα 35 χρόνια από την ίδρυσή του.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού Κερατσινίου:


«Η κερατσινιώτικη ψυχή έκανε το θαύμα της. Η ομάδα handball του Ολυμπιακού Κερατσινίου, μ' ένα σερί τεσσάρων νικών σε ισάριθμους αγώνες στα play offs της Β Εθνικής κατηγορίας, πραγματοποίησε την υπέρβαση και έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2 εθνική κατηγορία. 

Η νίκη στον τελευταίο αγώνα με τον Ιδομενέα Χανίων, που δόθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Κρήτη, έδειξε ότι η ομάδα διέθετε τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσει με πάθος τη θέση του πρωταθλητή. 

Η Έφη Κυριακίδου, που κράτησε στιβαρά το τιμόνι σε αυτούς τους κρίσιμους αγώνες, κατάφερε να αναδείξει το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και να της χαρίσει το καλύτερο δώρο για την επέτειο των 35 χρόνων από την ίδρυσή της.

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους πιστούς φίλους της ομάδας, που σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τη στήριξαν με την παρουσία και την αγάπη τους. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή, η οποία στάθηκε στο πλευρό της συνδράμοντας σε αυτήν την τόσο μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και το Κερατσίνι.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας που τη στηρίζουν σε πραγματικά δύσκολους καιρούς».

No comments