Το αυριανό (14/06) πρόγραμμα των Εθνικών μας ομάδων Beach Handball Εφήβων - Νεανίδων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το αυριανό (14/06) πρόγραμμα των Εθνικών μας ομάδων Beach Handball Εφήβων - Νεανίδων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα



Την πρώτη ημέρα του 2ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Εφήβων - Νεανίδων «Ηράκλειο 2022» οι Εθνικές ομάδες θα δώσουν από δύο αγώνες στην Α’ φάση.


Αναλυτικά:


12:00 (Κεντρικό, Νεάνιδες/Δ’ όμιλος) Ελλάδα- Πουέρτο Ρίκο

12:50 (Κεντρικό, Έφηβοι/Γ’ όμιλος) Ελλάδα- Τσεχία

18:20 (Κεντρικό, Νεάνιδες/Δ’ όμιλος) Χονγκ Κονγκ- Ελλάδα

20:10 (Κεντρικό, Έφηβοι/Γ’ όμιλος) Ιορδανία- Ελλάδα


Την Εθνική Νεανίδων Κ18 θα κοουτσάρουν οι Ακης Χαραλαμπίδης και Νατάσα Παπαβασιλείου.


Ο Ακης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων κάναμε ένα μικρό καμπ προετοιμασίας, το τελευταίο τριήμερο και ερχόμαστε σήμερα το βράδυ στο Ηράκλειο. Σίγουρα υπάρχει μία ομοιογένεια από την συμμετοχή της ομάδας στο EURO Κ17 της Βάρνας, το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας μέσα από τους αγώνες της Α’ φάσης. Το Χονγκ Κονγκ και το Πουέρτο Ρίκο είναι ομάδες στα μέτρα μας, ενώ η Ολλανδία είναι η δευτεραθλήτρια Ευρώπης και φαβορί του ομίλου.

Στόχος αρχικά είναι η πρόκριση μας στη Β΄ φάση και έπειτα να δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να αγωνιστούμε στα προημιτελικά».


Την Εθνική Εφήβων θα κοουτσάρουν οι διεθνείς αθλητές της Εθνικής Ανδρών Κώστας Γουργούμης- Διονύσης Καραγκιοζόπουλος.


Ο Κώστας Γουργούμης επεσήμανε: «Η βάση της ομάδας είναι η ίδια με το ΕUROK17 της Βάρνας. Στόχος είναι να κάνουμε δύο νίκες στους ομίλους για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Γνωρίζουμε ότι η Ισπανία είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες Παγκοσμίως. Η Τσεχία και η Ιορδανία είναι στα μέτρα μας. Για εμάς είναι κλειδί για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους είναι το πρώτο ματς του Παγκοσμίου με την Τσεχία. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω θα έχουμε μία καλή παρουσία».

No comments