'' Μία ιστορία σαν παραμύθι...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μία ιστορία σαν παραμύθι...''

 

Το 2013, όταν ο γυμναστής του 2ου ΓΕΛ Πυλαίας, Μιχάλης Αντωνιάδης, με παιδιά γεννημένα το 1998 και το 1999 από το σχολείο του και τη γειτονιά του, ίδρυσε τον σύλλογο που καμαρώνει τώρα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν θα μπορούσε να περίμενε ότι με μπάτζετ 60-70.000 ευρώ θα έφθανε σε αυτό το αθλητικό θαύμα μετά από 9 μόλις χρόνια...  .

Ο MVP του τελικού, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Πυλαία, μεγάλωσε με τους συμπαίκτες του, στα Κωνσταντινουπολίτικα και πήγε στο ίδιο σχολείο, το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας, με γυμναστή τον Μιχάλη Αντωνιάδη. 

Συνέπεσε, ωστόσο, να ξεκινήσει το χάντμπολ από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Παραμένει στο επίκεντρο για τη σπουδαία εμφάνιση του τόσο στον τελικό όσο και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ :  

'' Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτήν την ομάδα. Είναι σαν παραμύθι η ιστορία της. Πώς άρχισε και πού έφτασε. Ναι, είπα ότι εύχομαι να πάρει  το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, της εύχομαι καλή επιτυχία, ανήκω στην ΑΕΚ...Στον τελικό, νομίζω τους αγχώσαμε στο πρώτο μέρος. Όταν, διαπίστωσαν ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατεβάσαμε το ρυθμό μας τους προκαλέσαμε νευρικότητα. Στην Πυλαία, ευχαριστιέμαι πάρα πολύ τις προπονήσεις και τους αγώνες. Μπορεί να μην ήμουν από παλιά συμπαίκτης με τα παιδιά, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας αυτού του συλλόγους και να μην μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα, όπως άλλοι συμπαίχτες μου, αλλά τους νιώθω σαν οικογένεια. Η Πυλαία είναι σαν μια οικογένεια".


No comments