Βακάλης στο greekhandball.com : '' Μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες μου ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βακάλης στο greekhandball.com : '' Μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες μου ! ''


Ο πρωτομάστορας της κατάκτησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων από την Πυλαία ( για πρώτη φορά στην ιστορία της ), προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιώργος Βακάλης, είπε στο greekhandball.com :

 '' Είναι μία τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας! Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η ομάδα έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό αλλά φέτος ήταν η στιγμή της! Ήρθαμε σε αυτούς τους αγώνες με απροσδόκητες απουσίες λόγω τραυματισμών και κατά την διάρκεια των αγώνων αλλά και λόγω διαβασμάτων καθώς η πλειονότητα των κοριτσιών σε λίγο διάστημα θα βρεθεί σε διαδικασία πανελλαδικών εξετάσεων!

Δυστυχώς αυτή η ομάδα σε όλο αυτό το διάστημα  δεν έκανε ούτε 10 προπονήσεις πλήρης λόγω των παραπάνω λόγων! Είχαμε να αντιπαραθέσουμε απέναντι στις πιο προπονημένες σωματικά ομάδες μεγαλύτερη συγκέντρωση προσήλωση και στοχοποίηση στον τρόπο παιχνιδιού μας και δικαιωθήκαμε! Τα κορίτσια όλων των ομάδων αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν και ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες μου για την υπερπροσπάθεια και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ''.

Σημειώνεται ότι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μένει στη Θεσσαλονίκη ο τίτλος των Νεανίδων, καθώς τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε κατακτήσει αυτή την διάκριση το Πανόραμα.

No comments