Οι δηλώσεις φορέων για το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις φορέων για το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών



Ανδρέας Μούκιος (Πρόεδρος ΔΕΠ/ΟΧΕ): «Σας καλωσορίζουμε στο 18ο Final Four, σε μία περιοχή που είναι γενέτειρα για το ελληνικό χάντμπολ. Όλα αυτά τα χρόνια είναι σημαντική η βοήθεια που λαμβάνουμε από τους φορείς, εδώ στη Δυτική Μακεδονία. Θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στο Δήμο Κοζάνης γι’ αυτή τη συνδιοργάνωση. Το Final Four θα διεξαχθεί σε ένα πανέμορφο γήπεδο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών που και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Όπως έχει γίνει γνωστό η συγκεκριμένη διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως «ειδικού χειρισμού». Κάθε σωματείο έχει λάβει δέκα ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ ακόμη 700 προσκλήσεις διατίθενται σε αθλητές των ακαδημιών από τη Δυτική Μακεδονία, σε τοπικούς φορείς, σε χορηγούς και σε ανθρώπους του αθλήματος. Οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά σχετικά με τον covid-19. Είναι ξεκάθαρο ότι για όσους δεν θα διαθέτουν πρόσκληση δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στο γήπεδο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, να διαφημιστεί το άθλημα και η εικόνα του ελληνικού χάντμπολ να γίνεται όλο και καλύτερη».


Γιώργος Κασαπίδης (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας): «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Εύχομαι το πνεύμα το εορταστικό που υπήρξε φέτος, μετά απ’ όσα περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας να έχει συνέχεια και στο γήπεδο της Λευκόβρυσης με το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος να εξελίσσεται σε μία γιορτή. Είναι μια ευκαιρία να έρθουν όλοι πιο κοντά στο ευ αγωνίζεσθαι και στο αθλητικό ιδεώδες. Καλωσορίζουμε τις ομάδες, είναι τιμή για την περιοχή μας η φιλοξενία αυτή της διοργάνωσης, που παρουσιάζει ένα αθλητικό ενδιαφέρουν που ξεπερνά τα σύνορα τις χώρας μας. Το Final Four θα διεξαχθεί σε ένα γήπεδο – στολίδι και είμαστε ευχαριστημένοι να φιλοξενούμε εδώ τέτοιες διοργανώσεις. Το χάντμπολ έχει βαθιές ρίζες στη Δυτική Μακεδονία και κάθε σημαντική διοργάνωση που γίνεται εδώ δίνει χαρά στην τοπική κοινωνία και στους ανθρώπους του αθλήματος. Υπάρχει η τεχνογνωσία, υπάρχει η συνεργασία μεταξύ των φορέων, εκτιμώ ότι οι αγώνες θα στεφθούν από επιτυχία, ευχόμαστε να κερδίσει το χάντμπολ και να απολαύσουν οι θεατές και οι τηλεθεατές υπέροχους αγώνες»


Ζήσης Μάρας (Πρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης) «Χαιρόμαστε που φιλοξενούμε το Final Four του Κυπέλλου στην πόλη μας. Το χάντμπολ έχει μια παράδοση για την πόλη της Κοζάνης, τόσο ιστορικά με τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα, όσο και με τις διοργανώσεις που έχουμε φιλοξενήσει τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε πάντα έτοιμοι να φιλοξενήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου. Θα δούμε τέσσερις σπουδαίες ομάδες, ευχόμαστε υγεία στους αθλητές και να κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς πάντα θα έχουμε ανοιχτές τις πόρτες και με αγαστή συνεργασία θα χαιρόμαστε να φιλοξενούμε το ελληνικό χάντμπολ».

No comments