'' Μία πρωτόγνωρη εμπειρία, ελπίζουμε να είναι η αρχή...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μία πρωτόγνωρη εμπειρία, ελπίζουμε να είναι η αρχή...''

 




Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Μενέλαος Δανήλος, έκανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ την αποτίμηση της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Μεσογειάδα της Ποντγκόριτσα, τονίζοντας : 

 "Όπως είχαμε πει εξαρχής η παρουσία μας εδώ μας έδωσε το δικαίωμα να πιάσουμε το ρυθμό της Ευρώπης. Είδαμε πως λειτουργούν οι ομάδες του εξωτερικού και ήρθαμε σε στενή επαφή με όλες τις αποστολές για ανταλλαγή απόψεων και μελλοντικές συνεργασίες. Καταφέραμε μέσα από τους αγώνες να δούμε τα προβλήματα μας και έτσι μπορούμε να τα διορθώσουμε πριν φτάσουμε στο EURO. Το γυναικείο χάντμπολ στην Ευρώπη έχει ραγδαία εξέλιξη και από την πλευρά μας ως Ελλάδα πρέπει να προλάβουμε το... τρένο και να μην μείνουμε πίσω. Δόθηκε η ευκαιρία στα κορίτσια να ζήσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους μία διοργάνωση στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα. Ολοκληρώσαμε με γλυκό τρόπο τη διοργάνωση με νίκη επί του Κοσσόβου και χαίρομαι πολύ γιατί διορθώσαμε τα λάθη από το προηγούμενο παιχνίδι μας και βγάλαμε αθλητικό εγωϊσμό. Επιστρέφουμε γεμάτοι εμπειρίες και αισιοδοξία".

Μιλώντας στο greekhandball.com η αθλήτρια της Εθνικής Κορασίδων και της Προσοτσάνης, Βασιλική Ζάμπα, είπε : '' Είμαστε πολύ χαρούμενες που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά. Σίγουρα δεν παρουσιασθήκαμε όσο έτοιμες θα θέλαμε και χρειάζεται πολλή προσπάθεια και δουλειά για να φθάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε δυνατές ομάδες μας βοήθησε να καταλάβουμε που πρέπει να εστιάσουμε και τι χρειάζεται να διορθώσουμε. Η πρώτη επαφή με την Εθνική ομάδα ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλες. Καταφέραμε να δεθούμε σαν ομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας κ. Μενέλαο Δανήλο και κ.Χρήστο Τζουβάρα, που ήταν πάντα δίπλα μας συμβουλεύοντας και κυρίως ενθαρρύνοντας μας. Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή και στο μέλλον να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ! ''. 

No comments