Πύρρειος νίκη για την ΑΕΚ, με τον έξοχο Φίλιππο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πύρρειος νίκη για την ΑΕΚ, με τον έξοχο Φίλιππο...

 


Πύρρειος νίκη για την ΑΕΚ που κέρδισε με 34-29 τον Φίλιππο Βέροιας, ωστόσο, έχασε την Ροζαλία Παπαϊωάννου η οποία τραυματίσθηκε στο γόνατο σε έξοδο της γκολκίπερ Σιώπη, της ομάδας της Ημαθίας.
Στο 20΄ χτύπησε, επίσης στο γόνατο και αποχώρησε από το ματς η Κέλλυ Παπαδοπούλου του Φίλιππου...
Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι τα δύο παιδιά θα έχουν δυσκολία με τον μηνίσκο τους και μάλλον γλυτώνουν τα χειρότερα...
Η Ενωση, που διεκδικεί τον τίτλο μαζί με την Πυλαία, πήρε 15 γκολ από την Πατρώνη ( έβαλε και τα 8 πέναλτυ που εκτέλεσε ), η οποία έχει ανέβει κατακόρυφα μετά και από την συμμετοχή της στην Εθνική Γυναικών, ωστόσο, συνολικά θα ήταν εφικτή καλύτερη απόδοση, εφόσον φυσικά δεν είχε κυριαρχήσει η νευρικότητα ( καθώς η ΑΕΚ δεν κυνηγούσε μόνο την νίκη αλλά και διαφορά τερμάτων, καθώς πιθανολογείται ότι θα  ισοβαθμίσει με την Πυλαία στην κορυφή...) στην ομάδα της που συνεχίζει να έχει προβλήματα τραυματισμών, με βασικότερο αυτό της Ψαριώτη.
Πολλά μπράβο στις...πιτσιρίκες του Φίλιππου Βέροιας, οι οποίες αγωνίσθηκαν με θάρρος και δίψα για διάκριση έως το τέλος, με την Νικολοπούλου να σημειώνει 11 γκολ και να ξεχωρίζει για ακόμα μία φορά, κυρίως με την αυτοπεποίθηση της.

Τα πεντάλεπτα : 3-2, 4-5, 6-8, 7-10, 9-13, 12-17 ( ημίχρονο ), 14-20, 18-22, 22-25, 25-27, 26-30, 29-34.

Διαιτητές :  Γράψας-Παπούλιας.

Δίλεπτες : 4-2, Πέναλτυ : 4/2-8/8.

Απευθείας αποβολή στο 51.40'' της γκολκίπερ Σιώπη του Φίλιππου Βέροιας για επικίνδυνο παιχνίδι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Δημητρίου , Τσαγκερά , Παπαδοπούλου 3,  Σαρηγιαννίδου 5, Παππά, Σιαράφη 3, Βακαλφώτη 3, Θεοδωρίδου 1, Νικολοπούλου 11, Παναγιωτίδου, Τσαγγαρού, Σιώπη, Καραμήτσου, Γιαννοπούλου 3, Σγουρού. 

ΑΕΚ : Τσικνή, Λως, Κίτσιου 4 , Μανδαμαδιώτη, Ψαριώτη 4, Κουτροδήμου, Κάτσικα 2, Παπαϊωάννου 4, Ζαφειροπούλου, Α. Μετάι 3, Βερβέρη, Μανωλοπούλου, Μαγ.Μπανάση 2, Μαρ. Μπανάση , Πατρώνη 15 .


No comments