'' Ευχαριστώ σας '' από το Πανόραμα.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ευχαριστώ σας '' από το Πανόραμα....





Με ανακοίνωση του το Πανόραμα ευχαριστεί και τιμά όλους όσοι το στήριξαν στη φετινή σεζόν : 

 '' Φτάνοντας στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και της φετινής χρονιάς για την γυναικεία μας ομάδα, η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ, οφείλει να ευχαριστήσει, προπονητές, αθλήτριες, συνεργάτες και χορηγούς, σε μια «περίεργη», δύσκολη και απαιτητική αθλητική περίοδο. 

Σ ένα άδικο, κατά γενική ομολογία, σύστημα διεξαγωγής πρωταθλήματος, με τον covid να δυσκολεύει την καθημερινότητά όλων, ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του και έχοντας ως βάση τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας, με 2-3 προσθήκες εμπειροτέρων, αποδείξαμε ότι με σοβαρή και στοχευμένη δουλειά, οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν! 

Σαφέστατα το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μπορεί κανείς να πει, ότι αδίκησε την ομάδα μας, μια και η δυναμικότητά της, όπως σχεδόν όλοι παραδέχτηκαν, ήταν να διεκδικήσει θέση στη πρώτη τετράδα! 

Πέρα όμως απ' όλα αυτά, σημασία έχει ότι η HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ήταν πάντα παρούσα σε όλα τα σημαντικά ραντεβού της! 

Η παρθενική μας συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας που προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο, μας γέμισε περηφάνια και μας έδωσε ώθηση και δύναμη να συνεχίσουμε για νέες επιτυχίες! 

Σαφέστατα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία είχαν και όλοι μας οι προπονητές, ξεκινώντας από την κα Έλλη Κουμιτσάρσκα, τον κ. Χριστοδουλίδη Τριαντάφυλλο και τον κ. Γκαγκανά Κωνσταντίνο που με τις γνώσεις τους και την προσωπικότητά τους, δημιούργησαν ένα ικανό σύνολο που εκπροσώπησε επάξια, όχι μόνο το Πανόραμα αλλά και την Ελλάδα μας, στην άκρη της Ευρώπης! Η σημαία της Ελλάδας και του συλλόγου κυμάτισε στην μακρινή Ισλανδία και η παρουσία μας εκεί, «υποχρέωσε» τους πάντες να μας χειροκροτήσουν και να εξάρουν την προσπάθειά μας! Και όλα αυτά από ένα σύνολο που δεν ξεπέρασε στο μ.ο. ηλικίας τα 20 έτη! 

Επίσης ο φυσιοθεραπευτής μας κ. Αναγνωστόπουλος Δημήτρης, ο οποίος με την καθημερινή του παρουσία σε προπονήσεις και αγώνες, ενέπνευσε το αίσθημα εμπιστοσύνης σε όλες τις αθλήτριες, παρέχοντας τις θεραπείες του όπου αυτές απαιτούνταν! 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και προσωπικά τον Δήμαρχό μας κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, για την ουσιαστική του στήριξη και πίστη στην ομάδα και τους ανθρώπους της. 

Επίσης τους χορηγούς μας που εν μέσω κρίσης, ήταν δίπλα μας και βοηθήσαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των στόχων μας! 

Τέλος, ως διοίκηση, υποσχόμαστε ότι η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ είναι και θα είναι εδώ παρούσα, με μεράκι, στόχους, αγάπη για τη νεολαία μας και με την δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε έντιμα για την υλοποίηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από το να φτάνουμε κάθε χρόνο και ψηλότερα!  

Σας ευχαριστούμε όλους! ''.

No comments