Σεμινάριο διαιτησίας με ανταπόκριση... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεμινάριο διαιτησίας με ανταπόκριση...


 Στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα έγινε το σεμινάριο διαιτησίας με θέμα" Εκπαίδευση Διαιτητών από τη μύηση έως την υψηλή επίδοση".

Δίδαξαν, ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος της ΟΧΕ και τεχνικός σύμβουλος της ΙHF, Γκι Πετιτζιράρ, καθώς και ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη σε θέματα διαιτησίας της ΟΧΕ Γιάννης Μεϊμαρίδης. 

Το παρών έδωσαν ο Α΄ αντιπορόεδρος της ΕΣΧΑ Μάριος Λουκάτος, προπονητές και διαιτητές, μεταξύ των οποίων οι:  Σωτήρης Μίγγας, Γιώργος Κρανάκης, Δημήτρης Σκάρλος, Γιάννης Βαρελτζής, Μπάμπης Προδρομίδης, Παναγιώτης Ιατρούδης, ο πρόεδρος της Ένωσης διαιτητών Αθηνών Γεράσιμος Σκλαβενίτης, και οι προπονητές του Αθηναικού Δημήτρης Τζουανόπουλος, Βασιλεία Μακρόγλου και Κώστας Γεμελιάρης.

Επίσης, παρακολούθησαν αρκετοί νέοι διαιτητές και γονείς.

Ο Αθηναϊκός ως συνδιοργανωτής διέθεσε υλικοτεχνική υποστήριξη και δεκαέξι αθλητές  από τις ακαδημίες του οι οποίοι κάτω από την καθοδήγηση των τεχνικών συμβούλων μπήκαν για λίγο στο κόσμο της διαιτησίας, καθώς πήραν τον ρόλο των διαιτητών.

Ο Αθηναϊκός ευχαριστεί τον δήμο του Βύρωνα και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Στραβομύτη για την χορήγηση της άδειας διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Σήμερα  Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 10:00-12:30 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας θα γίνει το ίδιο σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Διαιτητών από τη μύηση έως την υψηλή επίδοση».

-Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές, διαιτητές και αθλητές- τριες που θέλουν να ασχοληθούν με την διαιτησία έως και 18 χρόνων.

-Θα διδάξουν ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και τεχνικός σύμβουλος της ΙHF, Γκι Πετιτζιράρ, καθώς και ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη σε θέματα διαιτησίας της ΟΧΕ Γιάννης Μεϊμαρίδης.


No comments