Ο απολογισμός του Δημήτρη Δημητρούλια για την πορεία της ΑΕΚ στο EHF European League - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο απολογισμός του Δημήτρη Δημητρούλια για την πορεία της ΑΕΚ στο EHF European League


Τον απολογισμό του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, για την εξαιρετική πορεία της Ένωσης στο EHF European League.


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:


«Το ταξίδι μας στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ 2021-2022…


Τι εμπειρία! Τι απίστευτες στιγμές! Και το αξίζαμε! Αυτά τα τελευταία χρόνια βάλαμε πραγματικά το στίγμα μας στον ευρωπαϊκό χάρτη χάντμπολ! Η κατάκτηση του EHF European Cup πέρυσι, καθώς και οι επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας στην παρθενική μας εμφάνιση στο European League φέτος, είναι απόδειξη του ποιοι είμαστε ως ομάδα και ατομικά! Η σκληρή δουλειά απέδωσε και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την πορεία μας με τέσσερις νίκες (40%), που θα μπορούσαν να είναι ακόμη και 6 νίκες αν σκεφτεί κανείς ότι χάσαμε 2 παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό για 1 γκολ. Παράλληλα, το ποσοστό των νικών μας λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό (προϋπολογισμός έναντι νίκης %) μας μας κατατάσσει στην πρώτη 3άδα. Έχουμε παίκτες που εμφανίζονται στο top 10, για παράδειγμα στα κλεψίματα και στις αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες μας μεταξύ σχεδόν 200 στο σύνολο παικτών όλων των ομάδων! Έχουμε παίξει ανοιχτό και δυναμικό χάντμπολ, φέρνοντας μερικές ιστορικές νίκες για το άθλημα στην χώρα μας, χωρίς να έχουμε φοβηθεί ποτέ κανέναν αντίπαλο, για παράδειγμα, όντας η μόνη ομάδα που νίκησε δύο φορές την πρώτη ομάδα του ομίλου μας! Έχουμε βάλει τις βάσεις γι' αυτή την ομάδα, ώστε να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον!

Είμαι πραγματικά περήφανος για όσα δείξαμε αυτή τη σεζόν στο European League και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά πρώτα απ' όλα τους υπέροχους παίκτες μου, μετά το προπονητικό και ιατρικό μου επιτελείο και τη διοίκηση μας. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως ονομαστικά: τον προσωπικό μου προπονητή Θάνο Καρανάτσιο, τον προπονητή φυσικής κατάστασης Αλέξανδρο Προβολισιάνο, τους βοηθούς προπονητές μου, τον Σπύρο Μπαλωμένο και τον Καφφάτο Δημήτρη, τον τιμ μάνατζερ μας Ηλία Χάτσικα, τον γιατρό κ. Γιώργο Κελάλη και τον ιατρό μας κ. Σταύρο Τοίλο, το πρόσωπο κλειδί για την συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση, τον άνθρωπο που πραγματικά πίστευε ότι μπορούμε να σταθούμε και να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, τον αθλητικό μας διευθυντή κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη, τον αρχηγό και κύριο δημιουργό αυτής της dream team, τον Πρόεδρό μας κ. Σταμάτη Παπασταμάτη και τον γιο του Ανδρέα Παπασταμάτη. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλύτερους οπαδούς αυτού του Πρωταθλήματος, τους φιλάθλους της ΑΕΚ!

Προσωπικά, αφού κέρδισα 2 ευρωπαϊκά Κύπελλα και πολλά εγχώρια Πρωταθλήματα ως προπονητής, μπορώ μόνο να πω ότι είμαι ευλογημένος και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, για να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερος προπονητής.

Επιστροφή στην δουλειά τώρα!».

No comments