Το ρεκόρ της ΑΕΚ και τα '' μπράβο '' του Δημητρούλια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ρεκόρ της ΑΕΚ και τα '' μπράβο '' του Δημητρούλια

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, αναφερόμενος στην πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε ως εξής προς το greekhandball.com :

''  Ο Δούκας είναι ένας αντίπαλος για τον οποίο έχω σεβασμό. Απαρτίζεται από σημαντικές μονάδες αλλά και έχει προπονηθεί ποιοτικά όλη αυτή τη σεζόν.  Η έλευση νέου προπονητή και η επίτευξη της παραμονής μόλις πριν λίγες μέρες, έδωσε στην ομάδα ψυχολογία και ενέργεια. Ένα ματς χωρίς αύριο για μας, και την ίδια στιγμή  χωρίς άγχος για τον αντίπαλο , συνετέλεσε ώστε στο έργο μας να επιβάλλεται η υψηλή συγκέντρωση και απόδοση. Είχαμε στοχοποιήσει αυτό ως το πιο σημαντικό ματς αυτής της περιόδου και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για το πνευματικό επίπεδο που προσέγγισαν το παιχνίδι από την προετοιμασία του μέχρι την απόδοση στον αγώνα ( Σ.Σ. μετά το ματς, σε ομιλία προς τους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημητρούλιας είπε στα αποδυτήρια ότι είναι υπερήφανος για αυτούς για τον χαρακτήρα και την νοοτροπία που έδειξαν στο ματς με τον Δούκα ).  

Μας μένει άλλο ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που παίζει φανταστικά όλη αυτή την περίοδο έχοντας κάνει σπουδαία αποτελέσματα με κορυφαία την πρόσφατη νίκη της επί του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν ξεχνάμε την σπουδαία εμφάνισή τους και  στο δικό μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, από όπου περάσαμε δια πυρρός και σιδήρου, και ήταν ένα ματς που μας ανακίνησε, αλλά και μας συγκρότησε εκείνη την περίοδο. 

Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει μαθηματικό ενδιαφέρον όμως η νίκη πέραν από το γόητρο, θα σημαίνει ένα τρομερό ρεκόρ καθώς η ομάδα θα έχει τελειώσει 2 κανονικές περιόδους με πλέϊ οφ χωρίς ήττα ''.

Σημειώνεται ότι για την ΑΕΚ η τελευταία ήττα σε ελληνική διοργάνωση και η μόνη κατά την τελευταία τριετία, ήταν στις 19/2/2020 απέναντι στον Διομήδη, στη Νέα Κίο, δηλαδή πριν από 2 χρόνια.... 


No comments