Όλοι δίπλα στην Εθνική μας, που θέλει να γράψει ιστορία! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλοι δίπλα στην Εθνική μας, που θέλει να γράψει ιστορία!



Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια στην ιστορία της καλείται να δώσει η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο (16/03, 19:15, ΕΡΤ3) την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου (Χαλκίδα) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που προκρίθηκε από την 1η προκριματική φάση στα πλέι οφ, θα δώσει μάχη προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στην 2η προκριματική φάση. Εκεί, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης (το επαναληπτικό ματς θα διεξαχθεί εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο, 19/03), θα κοντραριστεί με το Μαυροβούνιο (13 και 16 Απριλίου) και εάν ξεπεράσει και εκείνο το εμπόδιο, τότε θα προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου, που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Σουηδίας και της Πολωνίας.

Η αποστολή της Γαλανόλευκης αποτελείται από 19 αθλητές, τους εξής: Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος (ΑΕΚ), Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Μάλλιος (Διομήδης), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Λοΐζος (Πρεσάνο- Ιταλία).

Σημειώνεται πως η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο είναι ελεύθερη, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα: Χρήσης μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ανήλικοι έως 12 ετών με self test την ημέρα του αγώνα, ανήλικοι 13-17 ετών, rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών.

No comments