Βραβείο αναγνώρισης για τρείς '' Λόρδους '' ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βραβείο αναγνώρισης για τρείς '' Λόρδους '' !


Σε μία φωτο τρείς διαφορετικοί αλλά και συνάμα τόσο ίδιοι άνθρωποι...Και οι τρείς ξεχωρίζουν γιατί έχουν πάθος, πείσμα, μεράκι, αφοσίωση, πολύπλευρη προσφορά και λατρεία για έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας μας, τον Αθηναϊκό Βύρωνα ( Σ.Σ. δε θα ξεχάσω ποτέ τη συνέντευξη που είχα πάρει το 1980 για την Αθλητική Ηχώ από τον Μάνο Κατράκη ο οποίος μου έλεγε για τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του στον Αθηναϊκό μαζί με τον Δημήτρη Μυράτ, ακόμα και ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στις αρχές της δεκαετίας του 1930 ).

Από αριστερά Βαγγέλης Παπαιωάννου, Μιχάλης Μακρόγλου και Γιάννης Βαρελτζής, οι οποίοι πήραν το βραβείο για τη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Be Active ως εκπρόσωποι του χάντμπολ του Αθηναϊκού, σε μία λαμπρή τελετή που διοργανώθηκε από το υπουργείο Αθλητισμού.

Οι δύο δράσεις  Street handball που διοργάνωσε ο Αθηναϊκός  ήταν από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από αυτές,ψηφίστηκε από ευρωπαϊκή θεματική ιστοσελίδα για το street handball ως η καλύτερη για το έτος 2018.

.

No comments