Συνάντηση για το χάντμπολ στη Λαμία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση για το χάντμπολ στη Λαμία


Στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας πραγματοποιήθηκε αυτό το τριήμερο το προγραμματισμένο διαπεριφερειακό καμπ Κ16 Κοριτσιών στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδιασμού της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ.

Στο περιθώριο του καμπ υπήρξε συνάντηση του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Προέδρου της ΕΑΠ Γιάννη Καραμπίνα και του τεχνικού συμβούλου- υπεύθυνου ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας, Γιάννη Τσιάπα.

Συζητήθηκαν θέματα υποδομών, όπως το πάγιο αίτημα των σωματείων της περιοχής για ένα προπονητήριο χάντμπολ, ενώ υπάρχει διάθεση, ώστε στο μέλλον ΟΧΕ και Δήμος Λαμιέων να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις με φιλοξενία αναπτυξιακών διοργανώσεων, αλλά και Εθνικών ομάδων.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου της ΟΧΕ και του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης με τους εκπροσώπους των σωματείων χάντμπολ της περιοχής, τον Πρόεδρο Βασίλη Παρίση (Αμφικτύονες Λαμίας) και τον προπονητή Ηρακλή Οικονόμου (Ιωνικός Λαμίας), όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και οι αναπτυξιακές προοπτικές.

No comments