Στην Χαλκίδα από σήμερα (14/03) η Εθνική Ανδρών - Οι 19 αθλητές, που κλήθηκαν στην αποστολή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Χαλκίδα από σήμερα (14/03) η Εθνική Ανδρών - Οι 19 αθλητές, που κλήθηκαν στην αποστολή



Στην πρωτεύουσα της Εύβοιας τη Χαλκίδα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Ανδρών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (16/03) με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας, θα αρχίσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη, τηρώντας πάντα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Οι αθλητές που βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ζαραβίνα είναι οι: Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος (ΑΕΚ), Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Μάλλιος (Διομήδης), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Λοΐζος (Πρεσάνο- Ιταλία).

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Παπαδιονυσίου, όπως και οι Καλόμοιρος, Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος, Κολλύρης, Μπάγιος, Παπάζογλου και Τερλέτσκι.

No comments