Στην Ταταμπάνια ο Ουγκάλντε ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ταταμπάνια ο Ουγκάλντε !

 


Στην ουγγρική Ταταμπάνια θα συνεχίσει στη νέα σεζόν την καριέρα του ο 35χρονος Κριστιάν Ουγκάλντε, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα που αντιμετώπισε την προηγούμενη Τρίτη η ΑΕΚ και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ισπανός εξτρέμ.

O Ουγκάλντε επιστρέφει στην Ουγγαρία μετά τη μεταγραφή του το 2012 στη  Βέζπρεμ όπου έμεινε έως το 2018 κατακτώντας 5 πρωταθλήματα σε 6 σεζόν.

Ρωτήθηκε από τον συνεργάτη του επίσημου σάϊτ της Ταταμπάνια πως αισθάνεται που έπαιξε την Τρίτη απέναντι στην ομάδα την οποία θα ενισχύσει στη νέα σεζόν και είπε : 

'' Ηταν πολύ περίεργο, οφείλω να πώ. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου συνέβη κάτι τέτοιο. Αλλά, αισθάνθηκα καλά που έπαιξα σε αυτό το νέο γήπεδο. Ενας σύλλογος με τόσο μακρά ιστορία όπως η Ταταμπάνια, αξίζει να έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται σε μία υπέροχη εγκατάσταση όπως αυτή. Από την ημέρα που άφησα την Βέζπρεμ, ήθελα να επιστρέψω στην Ουγγαρία, αλλά, δεν υπήρχε τέτοια ευκαιρία στον ορίζοντα. Εχω καλές αναμνήσεις από εδώ, με την οικογένεια μου, ο γιός μας γεννήθηκε στο Βέζπρεμ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για αυτό, περάσαμε σπουδαία εδώ με την οικογένεια μου, αγαπάμε την χώρα, τους ανθρώπους που ζούν εδώ. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για το χάντμπολ στην Ουγγαρία και αυτό το αισθάνονται και στο δείχνουν και οι φίλαθλοι, γεγονός που απολαμβάνω πραγματικά ''. 

Αναφερόμενος στον εαυτό του, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Ουγκάλντε τόνισε :

'' Αγαπώ να παίζω  χάντμπολ, να προπονούμαι και να δουλεύω κάθε ημέρα για να γίνω καλύτερος και για να μάθω νέα πράγματα. Δεν θέλω να χάνω και αγωνίζομαι μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι, Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και τους νεότερους παίκτες. Από την εμπειρία μου, κάτι μπορώ να τους δώσω, μου αρέσει να είμαι ανάμεσα τους. Και όπως ξέρετε,  μου αρέσει στα αλήθεια το σχήμα 5-1, έτσι μπορώ οπωσδήποτε να φέρω νέες εναλλακτικές ώστε να μας κάνω ακόμα πιο πετυχημένους ''.


No comments