'' Εχουμε εξαιρετικό κίνητρο κόντρα στην ΑΕΚ '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Εχουμε εξαιρετικό κίνητρο κόντρα στην ΑΕΚ ''

 

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει για την Ταταμπάνια το ματς με την ΑΕΚ, καθώς είναι το πρώτο που θα δώσει στο σπίτι της, στην πόλη της, μετά από χρόνια, για το EHF European League καθώς οι προηγούμενες αναμετρήσεις της στα Κύπελλα Ευρώπης φιλοξενήθηκαν στο Γκιόρ, σε απόσταση 57 χιλιομέτρων από την Ταταμπάνια.

Ο αθλητής της Ταταμπάνια ( που είναι 6η στην βαθμολογία του ουγγρικού πρωταθλήματος ), Ματίας Γκιόρ, σχολίασε : '' Οι ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δυνάμεις σε σχέση με το πρωτάθλημα Ουγγαρίας. Παίζουμε εναντίον πιο γρήγορων και καλύτερα οργανωμένων ομάδων. Από την άλλη πλευρά, εάν δείξουμε το καλό πρόσωπο μας, μπορούμε να ανταγωνισθούμε κάθε ομάδα. Γυρνάμε σπίτι και έτσι αυτό το ματς είναι ιδιαίτερο. Οι φίλαθλοι μας θα μας δώσουν μεγάλη δύναμη, η υποστήριξη τους είναι αξιοσημείωτη. Εχουμε εξαιρετικό κίνητρο απέναντι στην ΑΕΚ ''. 

Για τον προπονητή της ουγγρικής ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς, υπάρχει η αίσθηση ότι '' θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, μία πάλη '' ενώ εύχεται να απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι κοινό και παίκτες.



No comments