Πήρε τον Σεβέλεφ η ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε τον Σεβέλεφ η ΑΕΚ !


Ο διεθνής Ουκρανός πίβοτ Ολεξάντρ Σεβέλεφ θα ενισχύσει την ΑΕΚ έως το τέλος της περιόδου, καθώς, συμφωνήθηκε να ενταχθεί στο δυναμικό της τρεμπλούχου, όπου μετακινείται από τον Διομήδη Αργους.

Ο 35χρονος αθλητής αγωνίσθηκε από την αρχή αυτής της σεζόν με την ομάδα των '' Λύκων '', έκανε καλές εμφανίσεις και μεταπήδησε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην ΑΕΚ, ώστε να δώσει λύσεις σε μία ευαίσθητη θέση.

Ο Ολεξάντρ Σέβελεφ έχει μια πλούσια καριέρα στις πλάτες του, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του το 2004 από την ουκρανική Portovyk Yuzhne όπου αγωνίστηκε έως το 2010. Την σεζόν 2010/11 έπαιξε στην ισπανική Ciudad Real και την σεζόν 2011-12 έως και την σεζόν 2012-13 στην Dinamo Minsk της Λευκορωσίας. Την περίοδο 2013-14 έως και την σεζόν 2017-18 στην ουκρανική, Motor Zaporozhye και την σεζόν 2018-19 στην ουκρανική, HC Donbas. 

Πριν έρθει στην χώρα μας την εφετινή σεζόν για λογαριασμό του Διομήδη, αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20 στην Eurofarm Pelister. Έχει αγωνιστικές παραστάσεις από το Champions League καθώς και από το EHF European Cup αλλά και την Seha League.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ολεξάντρ Σέβελεφ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Το όνομα, η ιστορία και οι διακρίσεις της, μου προκαλούν δέος και αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους τρομερούς οπαδούς της ομάδας είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν».

No comments