Κούνησε μαντήλια ο ΠΑΟΚ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κούνησε μαντήλια ο ΠΑΟΚ...


 Κούνησε μαντήλι ( μαντήλια, για την ακρίβεια...)  σε 5 από τις 7 ξένες αθλήτριες του ο ΠΑΟΚ, καθώς, δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες με τις εμφανίσεις του και η κάτω του αναμενομένου εικόνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το ξεκίνημα της σεζόν, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το μήνυμα είχε δοθεί μετά τον άδοξο και αναπάντεχο ευρωπαϊκό αποκλεισμό ( από μία καλή ομάδα, που όμως ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και στους δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη ) καθώς τότε είχε ειπωθεί από την ηγεσία του τμήματος ότι '' οι πάντες κρίνονται ''.

Η Καγιούμοβα επρόκειτο να φύγει από το καλοκαίρι, αλλά, δεν βρέθηκε ικανή αντικαταστάτρια της από το εξωτερικό και εντέλει αποχωρεί τώρα, αλλά, μαζί της είναι παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και οι Βινιούκοβα, Γκλομπάρεβιτς, Βέτκοβα, όπως και η Τασέφσκα που είχε δημιουργήσει την αίσθηση ότι θα βοηθούσε στο σκοράρισμα, έμοιαζε φιλόδοξη, αλλά, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις.

Η σταθερή αξία Νίκολιτς συνεχίζει, μαζί με την Βραζιλιάνα Μπουράτο που όντως ξεχωρίζει από την αρχή της σεζόν, αλλά, η προσφορά της δεν είναι αρκετή.

Ο ΠΑΟΚ μαζεύει κόστη, αναδιοργανώνεται, ωστόσο, αναμένεται ότι θα ενισχυθεί με άλλες επιλογές από το εξωτερικό, ώστε να μείνει στη διεκδίκηση των πρωτείων στην Ελλάδα, με την προοπτική της εκ νέου κατάκτησης του νταμπλ, αν και είναι δεδομένο ότι έως τώρα, σε αυτή τη σεζόν, οι Ελληνίδες αθλήτριες του τον κράτησαν όρθιο, καθώς, η προσφορά των ξένων, κατά βάση των 5 που έλυσαν τη συνεργασία τους και έφυγαν, ήταν ελλειματική...

No comments