Οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής


Ο αθλητικός δικαστής της ΟΧΕ, μετά την κλήση σε απολογία, επέβαλε τις παρακάτω ποινές : 

 1) στον Παντελεήμωνα Κωστακίδη, αθλητή του σωματείου «Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», την ποινή του αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

2) στον Γεώργιο Σεϊντή, συνοδό του σωματείου «ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», την ποινή του αποκλεισμού των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.

3) Α) στον Κωνσταντίνο Τούτση, προπονητή του σωματείου «ΑΣ ΒΕΡΟΙΑ 2017», την ποινή του αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

Β) στην Σάσκα Νταβίντοβιτς, αθλήτρια του σωματείου «ΑΣ ΒΕΡΟΙΑ 2017», ύστερα από μεταβολή της κατηγορίας, κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό, την ποινή του αποκλεισμού, των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

4) στον Γεώργιο Γεωργίου, αθλητή του σωματείου «Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», συνολική ποινή έξι (6) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης, αποτελούμενης από τη βαρύτερη ποινή των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών ως ποινή βάσης, προσαυξανόμενης κατά μία (1) αγωνιστική ημέρα από την ελαφρύτερη ποινή των δύο (2) αγωνιστικών ημερών.

5) στον Olexandr Shevelev, αθλητή του σωματείου «Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», την ποινή του αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

6) Α) στον Δημήτριο Κουτρουμπή, αθλητή του σωματείου «ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ», την ποινή του αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

Β) στον Κανέλλο Γεωργίου, αθλητή του σωματείου «ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», την ποινή του αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.

7) στο αθλητικό σωματείο «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ» πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 € )

No comments