Λεβέντικη νίκη για τον Δούκα επί του ενισχυμένου Φαίακα στη μνήμη του Παναγιώτη.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λεβέντικη νίκη για τον Δούκα επί του ενισχυμένου Φαίακα στη μνήμη του Παναγιώτη....


Νικηφόρα ξεκίνησε ο Δούκας την διαδικασία των πλέϊ άουτ, καθώς, επιβλήθηκε με 25-20 του Φαίακα Κέρκυρας, ως γηπεδούχος στο αθλητικό κέντρο Δαϊς.

Τα Ελληνόπουλα του Δούκα αποδείχθηκαν περισσότερο αποτελεσματικά στις προσπάθειες τους σε σχέση με τους, μεταγραφικά ενισχυμένους, φιλοξενούμενους οι οποίοι παρουσίασαν τα μεταγραφικά αποκτήματα τους ( Χολόντιουκ, Σάκιτς, Χόγκας ) και δεν είχαν μόνο τον Κόμπετιτς από τους νεοαποκτηθέντες.

Συνολικά, ο Φαίακας βασίσθηκε σε 6 ξένους παίκτες.

Στο πρώτο μέρος, η εξέλιξη του αγώνα ήταν αμφίρροπη, αλλά, στην επανάληψη ο Δούκας κράτησε με σταθερότητα το προβάδισμα και στο τέλος, περισσότερο ψύχραιμος στα καθοριστικά σημεία, διεύρυνε την διαφορά και έφθασε στην επιτυχία με 5 γκολ ( 25-20 ).

Πρώτος σκόρερ του Δούκα ο Στεφανίτσης με 7 γκολ, όσα και ο Σάκιτς για τον Φαίακα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην εφόρου του τμήματος χάντμπολ του Δούκα, Παναγιώτη Φελούκα που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

Τα πεντάλεπτα : 3-2, 5-4, 7-5, 8-7, 11-8, 12-10 ( ημίχρονο ), 16-11, 16-12, 17-16, 19-17, 22-19, 25-20.

Διαιτητές : Παπαματθαίου-Χρηστίδη.

Αποβλήθηκαν 2 παίκτες του Φαίακα, για επικίνδυνο παιχνίδι, ο Τσίλης στ 35.04''  και  ο Δελλής στο 49.47'' .

Ο Φαίακας κατέθεσε την εξής ένσταση : "Καταθέτουμε ένσταση διότι οι παίκες του ΔΟΥΚΑ, Τσιγαρίδας και Γιόσμου αγωνίζονται αντικανονικά, γιατί ως νοσήσαντες COVID19 δεν επανεξετάστηκαν ιατρικώς και οι κάρτες υγείας τους έχουν προγενέστερη ημερομηνία από τα πιστοποιητικά νόσησης".

ΔΟΥΚΑΣ : Κολλύρης, Παγιάτης 4, Τζανιδάκης, Τσιγαρίδας 5, Ντούνης, Νικολίνταης, Κοβάνης, Γερουλάνος 3, Μαρκατάτος, Στεφανίτσης 7, Γιόσμου 1, Γιάντσα 3, Σαμαράς, Πάνου 2, Χαριτωνίδης, Αποστολίδης, 

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Χόγκας, Τσίλης , Ντζούλοβιτς 1, Κουλούρης, Τσιλιμπάρης, Δημητρέλλος, Καράνοβιτς 1, Κορακιανίτης, Νάστος, Δελλής 2, Γεωργαλής , Κόντης 1, Χολόντιουκ 5, Σάκιτς 7, Μάνιτς 3.

No comments