Το πλάνο της ΔΕΠ/ΟΧΕ για τα αναβληθέντα ματς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πλάνο της ΔΕΠ/ΟΧΕ για τα αναβληθέντα ματς

 


Το βράδυ θα συνεδριάσει η ΔΕΠ/ΟΧΕ ώστε να εξετάσει τα ζητήματα που έχουν ανακύψει για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και Γυναικών, Β΄ Εθνική Ανδρών, μετά από την αναβολή λόγω κορωνοϊού των αγώνων που είχαν ορισθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου θα παιχθούν τα ματς της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και η 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/1 ενώ το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, Κορυδαλλός-Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί στις 5/2.

Οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες μετακινήσεων συνεκτιμήθηκαν ανάλογα.

Στην Α2 Γυναικών, η αναβληθείσα αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5/2, καθώς, υπάρχει κενό λόγω της πραγματοποίησης του φάϊναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Παρά τα προβλήματα σε σχέση με την διαθεσιμότητα γηπέδων, επειδή η Α2 Ανδρών είναι τώρα στην προτελευταία αγωνιστική, το πρωτάθλημα θα συνεχισθεί με τα ματς που επρόκειτο να γίνουν και μετά θα πάει, με κανονική ροή, στην τελευταία αγωνιστική ( οι συναντήσεις θα παιχθούν 22 και 29 Ιανουαρίου ).

Στην Β΄Εθνική Ανδρών εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς, οι ομάδες προβληματίζονται ζωηρά στην εξεύρεση ωρών αγώνων στα γήπεδα όπου εδρεύουν.

Φαίνεται ότι η αγωνιστική που αναβλήθηκε θα παιχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου ενώ ειδικά το ματς του Εσπέρου με τα Χανιά θα γίνει, σε διπλή αγωνιστική για την κρητική ομάδα, το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου.

Παζλ, αλλά, με την ΔΕΠ/ΟΧΕ να προσπαθεί ακριβοδίκαια, τηρουμένων των αναλογιών και των ιδιαιτεροτήτων, να βρεί λύσεις σε μία συνθήκη όπου πάντα θα υπάρχουν παράπονα, όπως άλλωστε συμβαίνει όποτε προκύπτουν αναβολές.      

No comments