Χατζηπαρασίδου: «Είμαι της λογικής πως ακόμα και η πρώτη ήττα μας, εντός Ελλάδας, τα τελευταία 3,5 χρόνια συνέβη για κάποιον λόγο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χατζηπαρασίδου: «Είμαι της λογικής πως ακόμα και η πρώτη ήττα μας, εντός Ελλάδας, τα τελευταία 3,5 χρόνια συνέβη για κάποιον λόγο»

Τον απολογισμό της για την πορεία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ έκανε μέσω του acpaok.gr η αθλήτρια της ομάδας, Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Aνέφερε: «Φέτος, από την αρχή, η σύνθεση της ομάδας ήταν καινούργια, με πολλά νέα πρόσωπα. Σίγουρα, αυτό θέλει χρόνο και υπομονή, ώστε να μπουν όλες οι νέες αθλήτριες στην λογική και στη νοοτροπία της μέχρι τώρα πορείας μας. Προσωπικά, μού έχει μείνει μία γλυκόπικρη γεύση από τον αποκλεισμό μας από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως ταυτόχρονα είμαι το ίδιο προσηλωμένη στους εγχώριους τίτλους, οι οποίοι είναι ο στόχος κάθε χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και η πρώτη ήττα που δέχτηκε η ομάδα μετά από 3,5 χρόνια, θέλω να είμαι της λογικής ότι έγινε για κάποιο λόγο, και πως αυτό θα μας ανασυγκροτήσει για την πολύ σημαντική συνέχεια». 

Συμπλήρωσε απευθυνόμενη προς τον κόσμο: «Θα ξεκινήσω σίγουρα με ευχές για το νέο έτος, να έχουμε όλοι μια καλή και υγιή χρονιά, και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ξεφύγουμε όλοι από την πανδημία, η οποία μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Αναπολώ τα γεμάτα γήπεδα, και θα ήθελα πολύ να ξανακούσω όλες αυτές τις φωνές, οι οποίες μας βοηθούσαν και γίνονταν ο όγδοος παίκτης μας. Καλή χρονιά!». 

No comments