Πλουσιότερη γύρισε η Δράμα από την περιπέτεια που τόλμησε στη Ρωσία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλουσιότερη γύρισε η Δράμα από την περιπέτεια που τόλμησε στη Ρωσία...

 
Γεμάτη εμπειρίες και αναμνήσεις επέστρεψε η αποστολή της Bianco Monte Δράμα 1986 από την Σταυρούπολη της Ρωσίας, έχοντας πραγματοποιήσει το πιο μακρινό ταξίδι που έχει γίνει ποτέ από Δραμινή ομάδα. 

Ο αγώνας σε ένα αμιγώς χαντμπολικό γήπεδο, γεμάτο από το ένθερμο κοινό των γηπεδούχων της Βίκτορ, απέναντι σε μια ομάδα που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας πολλαπλάσιο μπάτζετ, είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για όλα τα μέλη της Δραμινής αποστολής. 

Παράλληλα, ο σύλλογος απέδειξε στο αγωνιστικό κομμάτι πως πέρα από παρόν, έχει σίγουρα και μέλλον, καθώς οι νεαρότεροι αθλητές της αποστολής ανταπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα, όταν κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτόν ενώ όλοι πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό.

Πέρα από τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια πολυήμερη αποστολή στο εξωτερικό, ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να αποκτήσει νέους φίλους, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται 2.400 χιλιόμετρα μακριά από τη Δράμα, αλλά αναγνώρισαν τη σχέση που έχει η πόλη με το άθλημα του χάντμπολ.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι παράγοντες, αναγνωρίζοντας την αθλητική κουλτούρα της ελληνικής ομάδας ευχήθηκαν κι αυτοί τα καλύτερα, επισημαίνοντας πως θα ήταν ιδανικό να συναντηθούν ξανά οι δυο ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές που έζησαν τα μέλη της αποστολής της Bianco Monte Δράμα 1986 όταν συνάντησαν, είτε στο γήπεδο, είτε στο ξενοδοχείο, είτε ακόμη και στις καθημερινές τους μετακινήσεις, ανθρώπους με ποντιακές ρίζες, οι οποίοι μιλούσαν με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα. 

No comments