New look Γούσιος : '' Η ομάδα είναι πάνω από το εγώ...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

New look Γούσιος : '' Η ομάδα είναι πάνω από το εγώ...''

 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος, με νέο look, έχει κάθε λόγο να καμαρώνει όχι μόνο για την πρόκριση της ομάδας του στη φάση των 16 του EHF European League, αλλά και για την συνολική εικόνα της.

Μιλώντας στο greekhandball.com , ο Γούσιος επεσήμανε ότι '' η προσπάθεια που γίνεται, στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των παικτών, ώστε να πάρουμε από τον καθένα το καλύτερο δυνατό, καθώς η ομάδα είναι πάνω από το εγώ και αυτό πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας '' ενώ πρόσθεσε ότι '' στα δύο ματς με την Ντόμπελε, ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά καλύτερος και υπήρχε συνεισφορά από όλους για την επιτυχία ''.

Για την κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη, ο τεχνικός ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά, τόνισε ότι '' είναι θέμα κλήρωσης, αλλά, όποιος αντίπαλος και αν βγεί, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει όσο μπορεί ''. 

Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο αήττητο στην πρώτη φάση, όπως μας είπε ο συνεργάτης του Γούσιου, Βασίλης Σκανδάλης, ο οποίος περιμένει ουσιαστικές δυσκολίες στα διαδοχικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, ωστόσο, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του.

Καραγκιοζόπουλος και Παλάσκας μένουν εκτός για τον ΠΑΟΚ, αλλά, αναμένεται να επανέλθουν τον Ιανουάριο και ασφαλώς πολλά έχουν να προσφέρουν και οι δύο. 

No comments