Νίκη για τον Ολυμπιακό Κερ., αλλά, παρατράγουδο με δελτίο του Αρη Ν... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για τον Ολυμπιακό Κερ., αλλά, παρατράγουδο με δελτίο του Αρη Ν...



Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου δεν είχε ουσιαστικά προβλήματα στο '' Μάνος Λοϊζος '' ως φιλοξενούμενος του Αρη Νίκαιας, στην Α2 Γυναικών και επέστρεψε στην βάση του με νίκη στο ενεργητικό του με 31-17.

Η απόδοση και η συνολική εικόνα των δύο ομάδων ήταν σαφής και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου πήρε δίκαια την νίκη.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο ''συνοδεύει'' αυτόν τον αγώνα, καθώς, οι διαιτητές είδαν στο τεραίν αθλήτρια που είχε δηλωθεί με το επίθετο Βονεμπέργκερ, για τον Αρη Νίκαιας ( Σ.Σ. αθλήτρια με το επίθετο Βονεμπέργκερ είχε παίξει στο προηγούμενο ματς του Αρη Ν. με τον ΑΣ Ηλιούπολη 2006 και είχε σημειώσει τρία τέρματα ), όμως, διέκριναν ότι τους ήταν γνώριμη ως φυσιογνωμία από άλλη ομάδα και με άλλο επίθετο.

Ετσι, κρίνοντας ότι πρόκειται για την αθλήτρια Χλωράκη, που έπαιζε στα Χανιά, ζήτησαν να γίνει ταυτοπροσωπία και η αίσθηση τους επιβεβαιώθηκε.

Ο προπονητής του Αρη Νίκαιας είπε ότι έγινε λάθος, η Χλωράκη αποχώρησε και κρατήθηκε το δελτίο της μη παρούσας Βονεμπέργκερ. 

Ακολούθησε ταυτοπροσωπία για το σύνολο των αθλητριών των δύο ομάδων, δεν παρατηρήθηκε άλλη αναντιστοιχία και το ματς πραγματοποιήθηκε κανονικά, χωρίς άλλη χρονοτριβή.

Για λόγους αρχής, αποφεύγουμε κάθε σχετικό σχολιασμό.

Ας εξετάσουν οι αρμόδιοι το θέμα.

Τα πεντάλεπτα : 1-2, 2-5, 3-9, 5-13, 9-15, 11-17 ( ημίχρονο ) 13-19, 14-20, 14-22, 14-23, 15-26, 17-31.

Διαιτητές : Καρυδάκης-Λεφάκης 

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Χούλη 1, Μαστέλλου 6 , Παναγιωταράκου 1, Λουκάτου, Καλπέρη 6, Σακελλαρίου , Λαγού 3, Χήνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Κωστοπούλου, Μιχαηλίδου , Καπλανίδου 5, Πρέκα 3, Μόσχου 8, Σιδηροπούλου 6, Καραγιάννη 2, Ποτηροπούλου, Π.Τρίκορη, Ι.Τρίκορη, Νιάρχου, Πρέβολη, Σιαμτέλου 7. 

No comments