Η Δράμα δίνει στην Ρωσία ραντεβού με την ιστορία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Δράμα δίνει στην Ρωσία ραντεβού με την ιστορία



Ελπίζοντας στην ανατροπή και στην πρόκριση στην επόμενη φάση (φάση των «16») του EHF European Cup η Δράμα ταξίδεψε στην Ρωσία (Σταυρούπολη), μέσω Κωνσταντινούπολης, ώστε αύριο (04/12, 14:00) να αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του 3ου γύρου, την Βίκτορ, από την οποία είχε ηττηθεί στις 27/11 με 39-41. 

Η αποστολή των Δραμινών αναχώρησε χθες (02/12) και μετά από ένα δύσκολο, όχι μόνο λόγω του προορισμού, αλλά και εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών, ταξίδι αφίχθη στην Σταυρούπολη. Η Δράμα, που μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε την RK Sloboda και τον Διομήδη Άργους, θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης. Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Κοβογλανίδης (σ.σ. επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ αμφίβολος είναι ο Μπουγκαρίνοβιτς (σ.σ. είχε τραυματιστεί στα πλευρά, η αξονική βγήκε «καθαρή», αλλά ο ίδιος πονάει), η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί λίγο πριν από το ματς. 

Το σημερινό (03/12) πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, καθώς και παρακολούθηση βίντεο, κατά τη διάρκεια του οποίου το τεχνικό επιτελείο, Σάκης Βαλαβάνης και Σάββας Δεμερτζίδης, έδωσε τις τελευταίες οδηγίες ενόψει του παιχνιδιού. Νωρίτερα η αποστολή πραγματοποίησε μια σύντομη περιήγηση στην πανέμορφη Σταυρούπολη. Λίγο πριν από την προπόνηση όλη η αποστολή υποβλήθηκε σε PCR test και τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο το πρωί. 





No comments