Ρίχνει τους τόνους η Ακαδημία των Σπορ ( η ψυχραιμία, ο καλύτερος σύμβουλος...)... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρίχνει τους τόνους η Ακαδημία των Σπορ ( η ψυχραιμία, ο καλύτερος σύμβουλος...)...


Με τοποθέτηση του, το Δ.Σ. της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας, έκρινε σκόπιμο να επανέλθει αναφορικά με όσα υποστήριξε προς το greekhandball.com μετά από τον αγώνα με τον Πολυνίκη Ναυπλίου ( Σ.Σ. μόλις χθες γράφαμε ...προφητικά ότι εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε ιδιαίτερη έκταση σε αναφορές για επεισόδια, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι την επομένη κιόλας ημέρα, οι δύο ομάδες θα τα έχουν βρεί σε όλα...) :

'' Είναι δικαίωμα κάθε ομάδας και κάθε αθλητή να αγωνισθεί όπως αυτός νομίζει για την επίτευξη του στόχου που έχει βάλει. Στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα στο κλειστό γυμναστήριο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν σε αρκετά σημεία πάρα πολύ δυνατά και  αντιαθλητικά. Αυτό όμως δεν είχε συνέχεια για την ομάδα του Πολυνίκη, με τους οποίους θα βρεθούμε και θα ξανά βρεθούμε αντίπαλοι ως σύλλογοι με όλα τα τμήματά  μας.   Έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα κατά την έξοδο μας από το κλειστό γυμναστήριο,  μια ομάδα αγνώστων προκαλούσαν και έβρισαν μέλη της αποστολής μας, όπου τελικά δεν σημειώθηκαν κάποια επεισόδια,  χάριν της έγκαιρης παρουσίας των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδος και τους οποίους και δια μέσου του Τύπου τους ευχαριστούμε για τις ενέργειες τους ''.

Το προσεχές Σάββατο, η Ακαδημία θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. τον πρωτοπόρο του Ομίλου τους στην Α2 Εθνική, Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων 


 

No comments